Bayram öncesi 10 bin TL destek ödemesi! Bu sabah açıklandı

Bayram öncesindeki ihtiyacı olanlara 10.000 TL'lik destek ödemesi Şimdi açıklandı. Faizsiz masrafsız trink ödeme var.

Bayram öncesi 10 bin TL destek ödemesi! Bu sabah açıklandı

Ramazan Bayramı için geri sayım başladı. Al artık Bayrama 2 hafta kalırken nakit ihtiyacı olan vatandaşlar içinde sürpriz açıklama geldi. Bayram öncesi 10.000 TL'lik destek ödemesi yapılacak. Faizsiz masrafsız ve hızlı kredi desteği sayesinde vatandaş rahat bir nefes alacak. Bir çok bankada faizsiz kredi kampanyası var. Yaklaşık Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaçlarınızı karşılamak istiyorsanız kampanyaları kaçırmayın. Faizsiz bayram kredisi veren bankalar haberimizde…

Bayram öncesi 10.000 lira nakit ihtiyacı olanlar için kampanyalar peş peşe geldi. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Birçok banka elini taşın altına koydu müşterilerine faizsiz kredi desteği sunmaya başladı. 10.000 TL nakit destek ödemesi çok sayıda banka tarafından sunuluyor. Ne gibi ihtiyacı olanlar başvuru yapmak koşulu ile ödeme almaya hak kazanıyor. Faizsiz bayram kredisi veren bankalar listesi de netleşti. Peki hangi bankalarda faizsiz kredi var?

bayram-kredisi-1.jpg

10.000 TL FAİZSİZ BAYRAM KREDİSİ VEREN BANKALAR

Ramazan Bayramı'nın yaklaşması ile beraber nakit ihtiyacı olan vatandaşlar da faizsiz kredi veren bankalar listesini araştırıyor. Özellikle bayrama özel birçok bankada kampanya başladı. Faizsiz masrafsız Kredi sunan bankalar listesi şöyle:

QNB Finansbank: Bayram öncesi düğmeye basmanı Finansbank, 0 faizli 3 ay vadeli 10.000 TL nakit destek ödemesi yapıyor. Finansbank'ın bu kampanyasında aylık taksit miktarı 3334 TL oluyor. Ayrıca Finansbank'a ekstra 10.000 TL faizsiz nakit avans kampanyası da var.

Enpara: 10.000 TL'lik faizsiz ihtiyaç kredisi veren en para 6 aya kadar vade uyguluyor. Bayram öncesi ihtiyacı olanlar kampanyaya katılabiliyor.

Akbank: Nakit ihtiyacı olanlara Akbank'tan da 10.000 TL faizsiz kredi fırsatı var. 6 ay vadeli faizsiz kredi desteği sunan Akbank, 1667 TL taksitle kredi sağlıyor.

Garanti Bankası: Nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlar için Garanti Bankası'nda da faizsiz ihtiyaç kredisi fırsatı var. Garanti Bankası'nın 10.000 TL'lik faizsiz ihtiyaç kredisi 6 ay vadeli olarak sağlanıyor.

İş Bankası: İş Bankası 10.000 TL faizsiz kredi fırsatını bayram öncesi başlattı. 3 ay vadeli olarak verilen İş Bankası kredisi için şubeye gitmeden mobilden başvuru yapabilirsiniz.

Denizbank: DenizBank’tan da 3 ay vadeli 10.000 TL sıfır faizli bayram kredisi desteği geldi. Başvurular dijital ortamda yapılabiliyor.

bayram-kredisi-2.jpg

DÜŞÜK FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ DE KULLANABİLİRSİNİZ

Bu bankalar bayrama özel olarak düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyaları da yapıyor. Nakit ihtiyacı olanlar 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi başvurusu da yapabilir. En uygun faiz oranları ile verilen ihtiyaç kredisi için şubelerden ya da bankaların dijital bankacılık hizmetleri aracılığıyla başvuru yapmak mümkün.