Cumhurbaşkanı Talimatı ile BORÇLAR SİLİNİYOR! 100.000 TL'ye Kadar Borcu Olanlar Kaçırmasın

Cumhurbaşkanı talimatı ile yeni borç kapatma kredisi başladı. 100.000 TL'ye kadar borcu olanlar fırsatı kaçırmasın. Seçim öncesi borçlarından kurtulmak isteyenler için son fırsat.

Cumhurbaşkanı Talimatı ile BORÇLAR SİLİNİYOR! 100.000 TL'ye Kadar Borcu Olanlar Kaçırmasın

Seçim öncesi Cumhurbaşkanı talimatlı borç kapatma kredisi müjdesi geldi. 100.000 TL'ye kadar borcu olanlara bu son fırsat. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, borçlar silinecek Faizler tamamen ortadan kalkacak. Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank yerel seçime özel borcu olan vatandaşlara jest yaptı. Kampanyaya katılmak için son tarih 31 Mart. Geri sayım başladı, borcu olan milyonlarca vatandaş için büyük fırsat geldi. Eğer 100.000 TL'ye kadar ya da daha fazla borcunuz varsa Cumhurbaşkanı borç kapatma kredisi fırsatını Sakın kaçırmayın. Borç kapatma kredisi şartları ve aylık taksit tutarları haberimizde…

CUMHURBAŞKANI BORÇ KAPATMA KREDİSİ 2024

Türkiye'deki ekonomik koşullar ne yazık ki vatandaşın borçlarını her geçen gün arttırıyor. bankalardan kredi kullanan ya da kredi kartı ile harcama yapan milyonlarca vatandaş resmen borç batağına düşmüş durumda. bu sebeple de yeni bir borç kapatma kredisi kampanyası olup olmayacağı merakla takip ediliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan borcu olan vatandaşlar için sürpriz açıklama geldi. Cumhurbaşkanı talimatı borç kapatma kredisi başvurdu. borcu olanlar Kampanyayı kaçırmasın çünkü Borç kapatma kredisi faiz oranları çok düşük. fırsatı yakalayanlar adeta sevinçten bayram edecek.

2024 BORÇ KAPATMA KREDİSİ VEREN BANKALAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelen talimat sonrası Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank harekete geçti. 3 kamu Bankası tarafından borcu olanlara borç kapatma kredisi ve borç transfer kredisi düşük faizli olarak veriliyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank şubelerinden T.C kimlik kartı ile birlikte başvuru yaparak borçlarınızdan kurtulma fırsatını hemen yakalayabilirsiniz.

SON BAŞVURU TARİHİNİ UNUTMAYIN

Bankalardan borç kapatma kredisi kullanmak ve borç yükünden hemen kurtulmak istiyorsanız son başvuru tarihini Sakın kaçırmayın. Seçim öncesi özel borç kapatma kredisi kampanyasında başvurular 31 Mart'a kadar yapılacak. Sadece 3 devlet bankası tarafından özel olarak sunulan borç kapatma kredisi kampanyası için başvurular şubelerden kabul ediliyor. TC kimlik kartınızla en yakın Ziraat Bankası vakıfbank ya da Halkbank şubesine giderek borç kapatma kredisi alma şansına ulaşabilirsiniz. Böylece başka bankalarda Birikmiş ve ödeyemediğiniz borcunuz varsa Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank’ta toplayarak tek çatı altında daha kolay ve hızlı kurtulma şansına sahip olabilirsiniz.