Ziraat Vakıf Halkbank Emekliye Promosyonda ŞAHA KALKTI! Ödemeler REKOR OLDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı sonrası 3 devlet bankası promosyonda resmen ŞAHA kalktı. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank rekor promosyonu duyurdu. Peki 3 kamu Bankası Emekliye ne kadar promosyon verecek?

Ziraat Vakıf Halkbank Emekliye Promosyonda ŞAHA KALKTI! Ödemeler REKOR OLDU

Cumhurbaşkanı Talimatı ile Ziraat Vakıf Halkbank Emekliye Promosyonda ŞAHA KALKTI! Ödemeler REKOR OLDU!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliyi sevindirecek son dakika sürpriz açıklamalar geldi. Bugünkü organizasyonunda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17 milyon emekli için yeni promosyon sürprizini duyurdu. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank Cumhurbaşkanı talimatı üzerine promosyonda atağa geçti. Bugüne kadar 5.000 TL promosyon ödeyen 3 kamu Bankası artık 8-12 BİN arasında Ödeme yapacak. Bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu. Peki kamu bankalarının yüksek promosyon ödemeleri ne zaman başlıyor?

17 milyon emekli vatandaş için yeni bir promosyon müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Bugünkü programı sırasında emeklilere yönelik yeni müjdeler veren Cumhurbaşkanı Erdoğan 3 kamu Bankasına işaret ederek yeni promosyon miktarlarını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'tan emekliye rekor promosyon geldi. 2 yıldan bu yana 5000 TL promosyon ödemesi yapan kamu bankaları artık bu miktarı arttırıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugünkü açıklamasında milyonlarca emekli için kamu bankalarının vereceği yeni promosyonları duyurdu.

EMEKLİYE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SON DAKİKA SÜRPRİZİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan emekliye son dakika sürprizi geldi. Bugünkü programı sırasında emekliye yeni müjdeler açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan kamu bankalarının vereceği Yeni emekli maaş promosyonu miktarlarını duyurdu. Cumhurbaşkanı talimatı üzerine Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank artık emeklilere 8000 TL ile 12.000 TL arasında promosyon ödemesi yapacak. 3 devlet bankası son 2 yıldan bu yana emekli promosyonlarını 5.000 TL'de tutuyordu. Bu yeni kararla birlikte kamu bankaları da artık en yüksek promosyon veren bankalarda sıralamasında üst sıralara yükseldi ve birçok özel bankayı da geride bırakmış oldu.

cumhurbaskani-son-dakika-001.jpg

ZİRAAT BANKASI VAKIFBANK VE HALKBANK EMEKLİ PROMOSYONU BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Peki Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank emekli promosyon başvurusu nasıl yapılır? 3 devlet bankası tarafından emekliye verilecek olan promosyonlardan faydalanmak için T.C kimlik kartınızla birlikte en yakın şubeye gidebilirsiniz. Ya da 3 kamu bankasının mobil bankacılık ve internet bankacılığı hizmetleri aracılığı ile promosyon başvurusu yapmanız yeterli. 10.000 TL ve üstü maaş alan tüm emeklilere ödenen emekli promosyonu için 3 yıllık taahhüt vermeniz gerekiyor. Emekli maaşınızı kamu bankalarına taşıyarak 3 yıllık taahhüt verebilir ve 3 iş günü içinde promosyon ödemesini IBAN numaranızdan alabilirsiniz.

ÜÇ DEVLET BANKASI EMEKLİNİN NAKİT İHTİYACINA DA DESTEK OLUYOR

Ayrıca Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank emekli maaşını taşıyan emekli müşterilerine düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyaları ile de destek oluyor. Hemen siz de maaşınızı kamu bankalarına taşıyarak ihtiyaç kredisi fırsatlarından en uygun faiz oranları ile yararlanabilirsiniz.