Cumhurbaşkanından Emekliye 5000 TL Ek Ödeme Müjdesi! İstisnasız Herkes Alacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye ek ödeme müjdesi geldi. 4A 4B 4C fark etmez istisnasız tüm emekliler ek ödeme alacak.

Cumhurbaşkanından Emekliye 5000 TL Ek Ödeme Müjdesi! İstisnasız Herkes Alacak

Cumhurbaşkanından Emekliye 5000 TL Ek Ödeme Müjdesi! İstisnasız Herkes Alacak!

Türkiye'deki 17 milyon emekli vatandaş Ocak 2024'te aldıkları maaş zammını yetersiz bulmuştu. Bir süredir emeklilerin bu yönde tepkileri ve çağrıları devam ederken emekliye ek zam konusu kısa süreliğine rafa kalktı. AK Parti'den Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada emekli maaşı alanlara seçim öncesi ek zam olmayacağı ancak seçim sonrasında emekliler için yeni düzenlemelerin gündemde olduğu belirtildi. Milyonlarca emekli büyük bir umutla ilave zam kararını Beklerken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye yeni bir sürpriz geldi. Cumhurbaşkanı talimatıyla emekliye 5000 TL'lik ek ödeme yapılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim öncesi emeklilerin bütçesini rahatlatmak ve Elbette emeklilerden oy kaybetmemek amacıyla kamu bankalarına talimat verdi. 4A 4B 4c emeklisi için devlet bankaları tarafından yepyeni bir promosyon kampanyası başlatıldı. Emekli maaşı alanlar kamu bankalarına başvuru yapmaları durumunda ek ödeme alma şansına sahip olacak. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank emekliye 5.000 TL promosyon verirken aynı zamanda bayram öncesi düşük faizli bayram kredisi fırsatları da sunuyor. Milyonlarca emeklinin bütçesini rahatlatacak olan ödemelere ilişkin son dakika detayları netleşti.

emekliye-mujde-1.jpg

CUMHURBAŞKANI TALİMAT VERDİ EMEKLİYE EK ÖDEME BAŞLIYOR

Emekliye ek ödeme için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan devlet bankalarına talimat geldi. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank Cumhurbaşkanı talimatıyla harekete geçerek emekli maaşı alanlar için ek ödeme fırsatlarını açıkladı. Milyonlarca emekliyi davet eden kamu bankaları, emekli maaşını taşıyarak 3 yıllığına kendisinden alma taahhüdü verenlere tam 5.000 TL'lik promosyon fırsatı sunuyor.

Kamu bankaları Emekli promosyonu konusunda diğer bankalara oranla daha düşük rakamlar sunsa da emekliye birçok farklı avantaj sağlıyor. Ziraat Bankası vakıfbank Halkbank'tan Emekli promosyonu almak isteyen emeklilerin en geç 31 Mart tarihine kadar emekli maaşlarını kamu bankalarına taşımaları ve 3 yıllık promosyon taahhüdünü yapmaları gerekiyor.

EMEKLİYE KAMU BANKALARINDAN ÖZEL KREDİ PAKETLERİ

Her ne kadar kamu bankaları tarafından emekliye düşük promosyon fırsatı sunulsa da farklı avantajlarla bu açık kapatılıyor. Örneğin emekliler kamu bankalarına maaşlarını taşıyarak buradan almaya başlamaları durumunda bayram öncesi en uygun faiz oranları ile kredi kullanma imkanına sahip oluyor. 3 devlet bankası tarafından emekliye çok uygun faizlerle düşük faizle emekli kredisi paketleri Hazırlandı. 4A 4B 4C emeklisinin tamamı bu paketleri değerlendirebiliyor 50.000 TL'ye kadar 36 aya Varan vadeli Kredi kullanabiliyor.

emekliye-mujde-2.jpg

EMEKLİ KREDİSİ KAMPANYALARINI KAÇIRMAYIN

Devlet bankalarının emekliye sunduğu emekli kredisi kampanyalarında son başvuru tarihi 31 Mart 2024 olarak belirlendi. Tamamen kişiye özel faiz oranları ile en düşük faizli kredi fırsatlarını sunan devlet bankaları mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden başvuruları da değerlendiriyor. Gelir belgesiz emekli kredisi kullanmak istiyorsanız son başvuru tarihini kaçırmayın.