Emeklilere Cuma Cumartesi İçin Müthiş Bir Müjde Geldi! TBMM Onayı ile Ek Para Hesaplarda

Emekli maaşı alanlara cuma ve cumartesi günü için müthiş haber geldi. Son dakika duyurusuna göre TBMM onayı ile ek para ödemeleri yarın ve Cumartesi günü hesaplara yatıyor.

Emeklilere Cuma Cumartesi İçin Müthiş Bir Müjde Geldi! TBMM Onayı ile Ek Para Hesaplarda

Türkiye'deki 17 milyon emeklinin en önemli beklentilerinden biri seçim öncesi maaşlara ek zam yapılması olmuştu. Ancak emeklinin maaş zammı hayali seçim sonrasına kaldı. SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisi olanlar büyük bir hayal kırıklığı yaşasa da bankalardan sürpriz ödeme müjdesi geldi. TBMM kararıyla bankalar bayram öncesi emekliye ek para fırsatı sunacak. Emekli maaşı alan tüm vatandaşlar bu kampanyalara katılarak 5.000 TL ile 15.000 TL arasında ek ödeme almaya hak kazanacak. Milyonlarca emekliye sağlanacak olan yeni ek para fırsatına ilişkin açıklama sabah saatlerinde geldi. İşte emekliye yapılacak yeni ek ödemeler ve başvuru şartları…

EMEKLİ MAAŞI ALANLARA TBMM ONAY İLE EK ÖDEME

17 milyon emekli için bankalar tarafından sunulan promosyon fırsatları Mart ayının artık son günlerine gelinse de devam ediyor. Üstelik bir çok banka ekstra avantajlarla emekliyi cezbetmek için yeni kampanyalar yapıyor. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi için bu sabah saatlerinde de yeni bir müjde geldi. Emekli maaşı alanlara ek para ödemesi TBMM onayı ile yapılacak. En az 5.000 TL en fazla 15.000 TL ödeme ve bunun yanında düşük faizli kredi, faizsiz nakit avans gibi birçok ayrıcalık sizi bekliyor. Emekli maaşı alanlar için sürpriz ödemelerin detayları da belli oldu.

emekli-ek-para.jpg

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU REKABETİ ARTIYOR

Türkiye'deki emekli sayısı arttıkça ve emekli maaşlarına zam geldikçe emekli maaş promosyonu rekabeti de artmaya devam ediyor. Emekliye yönelik çok sayıda kampanya ve fırsat var. Ancak özellikle birkaç banka öne çıkıyor. Şu anda kamu bankaları 5000 TL'lik promosyonları ile en geride kalırken Türkiye Finans ve yine geçiyor ki ise 15.000 TL'lik promosyonları ile öne çıkan bankalar oluyor. Yine Yapı Kredi Bankası ve Akbank'ta da 12.500 TL gibi cazip rakamlar emekli vatandaşları bekliyor.

BAYRAM ÖNCESİ EMEKLİNİN NAKİT İHTİYACINA İLAÇ OLACAK

Bu ödemeler özellikle Bayram öncesinde emekli maaşı alan vatandaşların nakit ihtiyacını adeta ilaç olacak. 31 Mart'a kadar sürecek olan promosyon kampanyalarına katılmak için emeklilerin mutlaka en yakın şubeye gitmeleri ya da dijital bankacılık aracılığı ile başvuru yapmaları gerekiyor. Tüm emeklilere belirli şartlar doğrultusunda promosyon desteği sağlanıyor. Bankaların en önemli koşulu ise 3 yıllığına emekli maaşınızı taşımanız ve seçtiğiniz bankadan almanız. Bunun yanında bazı bankalar ek koşullar talep edebiliyor. Fakat bu ek koşullara göre de ek ödeme veriliyor. Kampanyalara katılmak emekli promosyon ücreti almak isterseniz bankaların resmi internet siteleri üzerinden kampanyalarını değerlendirebilir ya da daha önce sizin için hazırladığımız en yüksek promosyon veren bankalar listesini inceleyebilirsiniz. Bayram öncesi bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız acele edin çünkü 31 Mart'ta promosyon başvuruları sona eriyor.