Emeklilere Müjde! Süre uzadı 10.000 – 15.000 TL Ekstra Ödeme Alabilirsiniz

Yeni, eski emekli fark etmez. Tüm emekliler için ödeme süresi uzatıldı. Emekliler başvuru yaparak 10.000 TL ile 15.000 TL arası ek ödeme alabiliyor.

Emeklilere Müjde! Süre uzadı 10.000 – 15.000 TL Ekstra Ödeme Alabilirsiniz

Emeklilere Müjde! Süre uzadı 10.000 – 15.000 TL Ekstra Ödeme Alabilirsiniz!

Emekli maaşı olan 17 milyona yakın vatandaş için Mart ayında ek ödeme fırsatları devam ediyor. Yeni emekli ya da eski emekli olmaz fark etmeden bankalara başvuru yapan emekliler maaşlarına ek olarak ödeme alma hakkı kazanıyor. Emekli maaşlarına yapılan son zamların ardından bankalar tarafından sağlanan promosyon miktarları arttırılırken birçok bankada da emekliye çok cazip promosyon imkanı var. Emekli maaşlarına yapılan zamlar bankalar arasında rekabeti iyiden iyiye kızıştırdı. Milyonlarca emekli vatandaşla bu konuda Karlı çıkan kesim oldu. Peki emekliler Maaş promosyonu almak için banka seçimi yaparken nelere dikkat etmeli? 2024 Mart ayı en yüksek promosyon veren banka hangisi?

Emekliye banka promosyonları ile ilgili rekabet iyiden iyiye arttı. Bankalar Her geçen gün daha cazip kampanyalarla emeklilere ek gelir fırsatı sunmaya devam ediyor. 31 Mart tarihine kadar sürecek olan promosyon başvurularında emeklilerin Bankası içini yaparken dikkat etmesinde fayda var. Peki Mart ayı en yüksek promosyon ödemesini yapan banka hangisi? Emekliler banka promosyonu almak için banka seçerken nelere dikkat etmeli? Emekli promosyonları daha da yükselir mi? Milyonlarca emeklinin Merak ettiği soruların yanıtı haberimizde…

emekli-promosyon-1.jpg

EMEKLİ PROMOSYON REKABETİ HIZ KAZANDI

Emekli maaşı alanlar için bankalar tarafından 2018 yılından bu yana promosyon ödemesi yapılıyor. 2024 yılında emekli maaşlarına yapılan yüksek zamların ardından bankalar arasında da rekabet yeniden kızıştı. Milyonlarca emeklinin faydalandığı promosyon ödemeleri artık 10.000 TL ile 15.000 TL arasında değişiyor. Promosyon fırsatlarından yararlanmak isteyen emekliler bankalarını seçerek 3 yıllık maaş taşıma başvurusu yapabiliyor. Bu başvuru doğrultusunda emekliler 3 iş günü içinde bankanın sunduğu promosyon ödemesinden yararlanabiliyor. Bankalar için emekliler cazip bir müşteri olurken emekliye sunulan ek gelir fırsatları da tabii ki ekstra bir kazanç haline dönüşüyor.

emekli-promosyon-3.jpg

2024 MART AYI EN YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKA HANGİSİ?

Emekli promosyon ücretleri 2018 yılından bu yana bankaların belirlediği şartlar doğrultusunda ödeniyor. 2024 yılında ise rakamlara adeta arşa çıkmış durumda. Emekliye en yüksek promosyon veren bankalar listesinde 4 özel banka öne çıkıyor. ING Bank ve Türkiye Finans'ın yeni promosyon miktarları 15.000 TL'ye kadar yükselirken hemen ardından 12.500 TL'lik promosyon desteği ile Yapı Kredi Bankası ve Akbank geliyor. Bu 4 banka Mart ayında cazip promosyon teklifleri ile adeta Emekliyim mest etti.

EMEKLİ PROMOSYONU İÇİN BANKA SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Peki emekliler promosyon almak için banka seçerken nelere dikkat etmeli? Sosyal Güvenlik uzmanlarına göre emekliler promosyon almak için maaşlarını taşıyacak banka seçerken sunulan ekstra avantajlara ve promosyon miktarına dikkat etmeli. Bankanın sunduğu promosyon ödemesi kadar emekliye sağladığı ayrıcalıklar da bu konuda büyük önem taşıyor. 2024 yılında Birçok banka promosyon ücreti vermenin yanında emeklilere fatura desteği, düşük faizli kredi ve faizsiz nakit avans ile birlikte ücretsiz havale ve EFT gibi ayrıcalıklar sunuyor. Bankaların sağladığı bu ayrıcalıkları değerlendirmek isteyen emekliler resmi web sitelerini ziyaret ederek şartları ve detayları iyice incelemeli. Ardından promosyon için kararınızı vererek başvurunuzu yapabilirsiniz.

emekli-promosyon-2.jpg

BAŞVURU SÜRESİ 31 MART'A KADAR UZATILDI

Bankalar tarafından emekliye sağlanacak promosyon ücretlerinde başvuru süresi uzatıldı. Emekliler 31 Mart tarihine kadar bankalarını seçerek 3 yıllık maaş taahhüdü anlaşmasını yapabilir. Yapılan anlaşma doğrultusunda emekliler 3 iş günü içinde ödemelerini IBAN numaraları üzerinden alabiliyor.