Emekliye Devlet Destekli EK MAAŞ! Bakan Şimşek Az Önce Müjdeledi

Emekli maaşı alanlara devlet destekli ek maaş fırsatı geldi. 31 Mart'a kadar tüm emekliler için yatacak ek maaş ödemesini bakan Şimşek az önce müjdeledi.

Emekliye Devlet Destekli EK MAAŞ! Bakan Şimşek Az Önce Müjdeledi

SSK bağ-kur ve 4C emeklisi 17 milyon vatandaş için devletin sürpriz fırsatları gelmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine emekli maaşlarına 2024 yılında yapılan zam oranı yüzde 49.25'e yükselmiş aynı zamanda en düşük emekli maaşı 10.000 TL olmuştu. Geçtiğimiz günlerde emekliler için bayram ikramiyesi zammı da netleşti. Emekli bayram ikramiyesi 3000 TL olurken yeni ek fırsatlarda gündeme gelmeye devam ediyor. Bu defa Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek emekliye müjdeyi duyurdu. Emekli maaşı alanlar için bankalara talimat verildi. Devlet destekli ek maaş ödemesi emeklinin IBAN numarasına yatacak.

17 milyon emekli Ramazan Bayramı'nı iple çekiyor. Bayram öncesi Emekli bayram ikramiyesi ödemeleri hesaplara yatacak aynı zamanda zamlı maaşlarda Bayram öncesine çekilecek. Bir yandan emekliler bayram için yapılacak ödemeleri Beklerken bir yandan da Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten gelen müjdeli sürprizle sevindi. Emekliye yönelik yeni bir ek ödeme fırsatı daha başladı. SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisine Bayram öncesinde bankalardan da sürpriz var. Emekli maaşı alanlar için Hazine ve Maliye Bakanlığı talimatı üzerine harekete geçen bankalar yeni ek ödeme fırsatlarını peş peşe duyurdu. 31 Mart'a kadar geçerli kampanyalara katılanlara en az 1 maaş ek ikramiye yatacak.

evde-bakim-maasi-2-001.jpg

EMEKLİYE DEVLET DESTEKLİ EK MAAŞ FIRSATI

17 milyon emekli için mart ayı promosyon ücretleri bayrama özel olarak bir kez daha güncellendi. nisan ayında kutlanacak olan Ramazan Bayramı öncesinde bankalar harekete geçerek emekliye yüksek promosyon fırsatlarını sunmaya başladı. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi için bankaların yeni promosyon miktarları artık 1 maaş ek ikramiye gibi hesaplara yatıyor.

15.000 TL PROMOSYON VEREN BANKALAR

Bazı bankalar ise emekli promosyon kampanyasında çıtayı epey yükseltti. özellikle Türkiye Finans ve ING Bank 15.000 TL'lik promosyonla Listenin ilk sırasında yer alıyor. 2 banka emekli maaşını taşıyan Emeklilere promosyon ödemesinin yanında ek ödemede veriyor. Türkiye Finans sadece emekli maaşını taşıma başvurusu karşılığında 15.000 TL öderken ING Bank ise 3 yıllığına emekli maaşını taşıyıp aynı zamanda Otomatik ödeme talimatı verenlere toplamda 15.000 TL promosyon fırsat sunuyor.

ucuz-kredi-1-001.jpg

MART 2024 EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYALARI

Özel bankaların büyük çoğunluğunda emekli promosyon ücretleri 10.000 TL'nin üstüne çıkmış durumda. Yapı Kredi Bankası ve Akbank'ta yine listede yüksek promosyon fırsatı sunan 2 banka olarak öne çıkıyor. Bu iki bankanın emekliye sunduğu promosyon tam 12.500 TL oldu. Emekli maaşı alan tüm vatandaşlar 3 yıllık taahhütlerine vererek bu bankalar tarafından sağlanan kampanyalardan yararlanabiliyor.