Emekliye EKSTRA 1 MAAŞ İKRAMİYE! O Bankaya Giden Emekli Ballı Kaymak Sürprizi Yakalar

Emekli maaşı alanlar için o bankadan sürpriz haber var. 3 yıllık maaş taşıma taahhüdünü 31 Mart’a kadar veren emekli 1 maaş ek ikramiye alacak. İşte detaylar…

Emekliye EKSTRA 1 MAAŞ İKRAMİYE! O Bankaya Giden Emekli Ballı Kaymak Sürprizi Yakalar

Emekliye EKSTRA 1 MAAŞ İKRAMİYE! O Bankaya Giden Emekli Ballı Kaymak Sürprizi Yakalar - 17 milyon emekliye akşam saatlerinde müjde geldi. O banka yepyeni promosyon kampanyası ile emekliyi adeta mest edecek. 31 Mart’a kadar geçerli kampanya kapsamında emekli maaşı alanlar için ekstra 1 maaş ikramiye gibi ek ödeme var. 4A 4B 4C ve EYT emeklisinin tamamı alabiliyor. Ödemeler için başvuru yapmak şart. Şubelerden, mobil bankacılıktan ve internet bankacılığından kolaylıkla başvuru yapabilirsiniz. 3 yıllık taahhüt karşılığında ek ödeme almak isteyenler bu şansı sakın kaçırmasın. İşte emekliye ek ödeme fırsatları…

Emekliye Akbank'tan sürpriz haber var. emekli maaşı alanlar için adeta bir maaş ikramiye gibi ödeme fırsatı sunulacak. milyonlarca emekli, Akbank’a maaşını taşıması durumunda ek ödeme alma fırsatına sahip olacak. Yeni kampanya kapsamında 10.000 TL ve üstü maaş alan tüm emekliler için kapılarını açan Akbank, net 10.000 TL promosyon ve 2500 TL de hediye chip para fırsatı sunuyor. Peki Akbank promosyon şartları neler? kimler Akbank'tan promosyon olabilir?

emekli-ek-ikramiye-1.jpg

AKBANK'TAN EMEKLİYE 1 MAAŞ EK İKRAMİYE FIRSATI

17 milyona yakın emekli vatandaş için kampanyalar peş peşe gelmeye devam ediyor. bu kampanyalardan birine de Akbank imza atıyor. Türkiye'nin en köklü Özel bankalarından olan Akbank emekli maaşı alan müşterileri için Ekstra fırsatlar sunuyor. 10.000 TL ve üstü emekli maaşı alarak bu maaşı Akbank'a taşıyanlar, Net 10.000 TL'ye Maaş promosyonu alabiliyor. 3 yıllık maaş tahahüdü yanında otomatik ödeme talimatı verenler de Akbank'tan ekstra ödeme fırsatına sahip oluyor.

Akbank'ın 10.000 TL promosyona ek olarak verdiği hediye para ise 2500 TL chip para oluyor. yani emekli maaşını Akbank'a getiren emekliler net 12.500 TL'lik nakit destek ödemesi almaya hak kazanıyor.

EMEKLİYE 20.000 TL'YE KADAR FAİZSİZ NAKİT AVANS İMKANI

Bayram öncesi emekliler için Akbank'ta sürprizler bitmek bilmiyor. emekli maaşını taşımanın yanında yeni müşteriler için de büyük fırsatlar sunan Akbank, 20.000 TL'ye kadar faizsiz nakit avans sağlıyor. Akbank'ın Hoş geldin kampanyası kapsamında mobil bankacılık uygulaması üzerinden müşteri olan emeklilere, En az 20.000 TL'ye kadar faizsiz nakit avans 15.000 TL de faizsiz kredi fırsatı sağlanıyor. yani Akbank müşterisi olan emekliler 35.000 TL'ye kadar ödeme almaya hak kazanıyor.

emekli-ek-ikramiye-2.jpg

31 MART'A KADAR GİDEN ÖDEMEYİ ALIR

Akbank'ın yeni kampanyası 31 Mart tarihine kadar geçerli nokta emekli maaşına 31 Mart tarihine kadar Akbank'a taşıyanlar özel promosyon fırsatlarını ve faizsiz nakit avans kampanyalarını değerlendirebilir. Akbank tarafından sağlanacak olan bu ödemeler sadece emekliler için geçerli. emekli maaşı alanlar vakit kaybetmeden başvurusunu yaparak ek ödeme almaya hak kazanabilir.