Emekliye Pazartesi Salı 08.45'te EK ÖDEME Müjdesi! IBAN'a ÇİFTE ÖDEME Yatıyor

Son dakika haberi. Emekliye yeni ödemeler başlıyor. Pazartesi Salı 08.45’te EK ÖDEME müjdesi geldi. IBAN’dan emekli tahsis numarası sonuna göre yatacak.

Emekliye Pazartesi Salı 08.45'te EK ÖDEME Müjdesi! IBAN'a ÇİFTE ÖDEME Yatıyor

Emekliye Pazartesi Salı 08.45'te EK ÖDEME Müjdesi! IBAN'a ÇİFTE ÖDEME Yatıyor. - 17 milyon emekli için sürprizler gelmeye devam ediyor. 31 Mart seçimleri yaklaştıkça, ödemeler de artıyor. Son dakika haberi az evvel geldi. Tüm emekliler için yepyeni ek ödemeler var. Hükümet, seçim öncesi düğmeye bastı. Emekliye yönelik destekler artıyor. Aynı zamanda bankalardan da kampanyalar geliyor. Emekliye devletin sunduğu fırsatlar arttıkça, bankalar da emekliyi kapmak için adeta yarışa tutuşuyor. Bu durumda da kazançlı çıkan emekli oluyor. Bugün de emekli için sürpriz bir haber daha geldi. SSK, BAĞ-KUR, 4C ve EYT’den emekli olan milyonlara yeni ek ödeme Emekliye Pazartesi Salı 08.45’te IBAN’dan yatacak. 8000 – 12.000 TL arasında olacak ek ödemeye ilişkin detaylar haberimizde…

emekliye-mujde-1.jpg

TÜRKİYE'DEKİ BANKALARDAN EMEKLİLERE ÖZEL PROMOSYON FIRSATLARI

Türkiye'nin önde gelen bankaları, emekli müşterilerine yönelik cazip promosyon ödemeleri ve özel kredi fırsatları sunuyor. Kamu ve özel sektör bankalarının rekabeti, emekli vatandaşlar için avantajlı promosyon paketlerini beraberinde getiriyor. İşte bankaların emekli müşterilerine sunduğu promosyon ödemeleri ve ek avantajlar:

Akbank'tan Cömert Promosyonlar ve Ekstra Chip-Para

Akbank, emekli maaşını bankasına taşıyan müşterilerine 6.000 TL'den 10.000 TL'ye kadar değişen promosyon ödemeleri sunuyor. Ayrıca, kredi kartı otomatik fatura talimatları için 500 TL'den 2.500 TL'ye kadar chip-para ödemesi yapıyor.

Denizbank'ın Geniş Promosyon Yelpazesi

Denizbank, emekli müşterilerine 3.000 TL'den 5.000 TL'ye kadar promosyon ödemeleri ve emekli müşterilere özel kredi fırsatları sunuyor.

Fibabanka'dan Cazip Promosyonlar

Fibabanka, üç yıl bankada kalma taahhüdü veren emekli müşterilerine 4.500 TL'den 7.500 TL'ye kadar değişen promosyon ödemeleri sunuyor.

Garanti BBVA'nın Avantajlı Promosyonları

Garanti BBVA, emekli maaşını bankasına taşıyan müşterilere 4.500 TL'den 7.500 TL'ye kadar promosyon ödemeleri yaparken, kredi kartı harcamalarına 1.000 TL bonus sunuyor.

Halkbank'ın Emeklilere Özel Ödemeleri

Halkbank, emekli maaşını bankasına taşıyan müşterilere 3.000 TL'den 5.000 TL'ye kadar promosyon ödemeleri sunuyor.

ING Bank'tan Zengin Promosyon Seçenekleri

ING Bank, üç yıl bankada kalma taahhüdü veren emekli müşterilere 6.000 TL'den 10.000 TL'ye kadar nakit promosyon ve fatura talimatları için ek ödeme imkanı sunuyor.

İş Bankası'nın Promosyon Teklifler

İş Bankası, emekli maaşını bankasına taşıyan müşterilere 4.500 TL'den 7.500 TL'ye kadar promosyon ödemeleri yapıyor.

Kuveyt Türk'ün Özel Promosyon Paketleri

Kuveyt Türk, üç yıl bankada kalma taahhüdü veren emekli müşterilere maaş baremlerine göre 4.800 TL'den 8.000 TL'ye kadar nakit ödeme sunuyor.

Şekerbank ve TEB'den Nakit Promosyonlar

Şekerbank ve TEB, emekli maaşını bankalarına taşıyan müşterilere 3.000 TL'den 5.000 TL'ye kadar nakit promosyon ödemeleri yapıyor.

Türkiye Finans'tan Geniş Promosyon Yelpazesi

Türkiye Finans, emekli maaşını bankasına taşıyan müşterilere fatura talimatı ve yedek hesap başvurusu için 5.000 TL'den 12.500 TL'ye kadar ödeme yapıyor.

Ziraat, Vakıf ve Halkbank’tan Zamlı Promosyon

3 devlet bankası olan Ziraat, Vakıf ve Halkbank’tan emekliye sürpriz zamlı promosyon geldi. Devlet bankaları, 28 Mart’tan itibaren başvuru yapan emeklilere artık 8.000 – 12.000 TL arası ödeme yapacak.

emekliye-mujde-2.jpg

EMEKLİLERİN DİKKATİNE

Bankaların ek ödeme olarak sunduğu promosyon miktarları için başvuru yapmadan önce mutlaka son gelişmeleri kontrol etmenizde fayda var. Çünkü bankalar, emekliye yönelik tekliflerini günlük olarak güncelleyebiliyor. Kampanyaları takip etmeniz durumunda maaş promosyonunun yanında ek fırsatları da yakalayabilirsiniz. Ayrıca, promosyon ödemelerinde son başvuru tarihi ise 31 Mart 2024. Süreyi kaçırmamak da büyük önem taşıyor.