HEPSİ GÜNCELLENİYOR! Emekliye EK PARA yarışı kızıştı yeni ödeme listesi çıktı

Son dakika haberi… Emekliye ek para yarışı bir kez daha kızıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı sonrası yeni ödeme listesi çıktı. Emekli banka promosyonu ödemelerinin hepsi güncelleniyor.

HEPSİ GÜNCELLENİYOR! Emekliye EK PARA yarışı kızıştı yeni ödeme listesi çıktı

Emekliye son dakika haberi geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün yaptığı açıklama sonrası emekliye ek ödeme yarışı bir kez daha kızıştı. Bankalar arasında başlayan yeni rekabetle birlikte kazançlı çıkan emekliler olacak. SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisinin yararlandığı promosyon listesi değişiyor. Mart ayının bitmesine 9 gün kala emeklilere sürpriz bir açıklama ile müjde verilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan dünkü miting sırasında yaptığı açıklamada kamu bankalarının promosyon miktarının yükseldiğini duyurdu. 28 Mart'tan itibaren kamu bankalarına promosyon başvurusu başlayacak ancak özel bankalarında yarışa dahil olması bekleniyor. Yani tüm bankalarda emekli maaş promosyonu ücretleri güncelleniyor. Peki Emekliye ne kadar ek para verilecek? Emekli maaşı alanlara en yüksek promosyon hangi bankada?

emekli-maas-promosyonu-1.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN EMEKLİYE EK PARA MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dünkü mitingi sırasında çok önemli açıklamalarda bulunmuş SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisi için güzel haberi vermişti. Emekliye kamu bankaları tarafından ödenen Maaş promosyonu miktarı arttırıldı. Son iki yıldır 5.000 TL'lik promosyon desteği ile tepki çeken kamu bankaları bu defa emekliye 8.000 ile 12.000 TL arasında promosyon ödemesi yapacak. 3 devlet bankası tarafından verilecek promosyonlara başvurular 28 Mart'tan itibaren başlayacak. Ancak emekliye tek güzel haber bu değil.

emekli-maas-promosyonu-2.jpg

BANKALARDA PROMOSYON YARIŞI YENİDEN BAŞLIYOR

Bankalarda promosyon rekabeti Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması ile yeniden başlıyor. Kamu bankalarının daha önce 5000 TL olarak ödediği promosyon miktarlarının yükselmesi ile birlikte özel bankalarda yarışa dahil olacak. Zaten Cumhurbaşkanı erdoğan'da Dün özel bankalara bir çağrı yapmış promosyon ücretlerini arttırmalarını istemişti. Rekabetin yeniden kızışması ile birlikte kazanan yine emekliler olacak. Henüz bankalar güncel promosyon listelerini açıklamadı. Ancak mart ayı bitmeden emekliye yönelik promosyon fırsatlarının duyurulacağı tahmin ediliyor. Çünkü seçim sonrası için emekliye ilave zam söylentileri de var. Yani bankalar yeni zamla birlikte daha yüksek maaş alacak emeklileri maaş müşterisi yapmak için yeniden harekete geçecek.

emekli-maas-promosyonu-4.jpg

EMEKLİ PROMOSYONLARI 20.000 TL'YE KADAR YÜKSELEBİLİR

Emekliler için gelen son müjdeli haberler oldukça iç açıcı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı sonrası özel bankaların promosyon artışına gitmesi beklenirken Sosyal Güvenlik uzmanları ise emekliyor ödenen promosyon ücretlerinin en az 20.000 TL'ye yükseleceğini düşünüyor. Özellikle seçim sonrası emekliye yapılması beklenen ve yine Temmuz ayında da emekli maaşlarına yapılacak olan artışlar Bankaların emekli promosyonlarında belirleyici olacak.

emekli-maas-promosyonu-4.jpg

EMEKLİYE MART AYINDA EN YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKALAR

Peki Mart ayında emekli maaş promosyonu en yüksek hangi bankada? Şu anda 2 banka promosyon konusunda öne çıkıyor. Türkiye Finans Bankası 15.000 TL promosyonu 3 yıllık taahhüt sözleşmesi karşılığında verirken yine ING Banka 3 yıllık maaş taahhüdü ve otomatik ödeme talimatına 15.000 TL ödeme yapıyor. 31 Mart'a kadar bankaların bu promosyon kampanyaları devam edecek. Kamu bankalarında da başvurular 28 Mart'ta başlayacak. Nisan'ın itibarıyla bankaların listelerini yeniden güncellemesi bekleniyor.