İş Bankası Tek Kuruş Faiz Almadan İhtiyaç Kredisi Veriyor! 30 Bin TL Faizsiz Kredi Trink Hesapta

İş Bankası müşterilerine bayram öncesi faizsiz kredi fırsatı başlattı. Tek kuruş faiz almadan 30.000 TL'lik ihtiyaç kredisi veren İş Bankası başvuru şartlarını da açıkladı.

İş Bankası Tek Kuruş Faiz Almadan İhtiyaç Kredisi Veriyor! 30 Bin TL Faizsiz Kredi Trink Hesapta

İş Bankası tarafından Ramazan bayramına özel yepyeni faizsiz kredi fırsatı geldi. İşcep mobil uygulaması üzerinden başvuruları kabul eden banka, Tek kuruş faiz almıyor. Yeni müşterilerine ve eski müşterilerine yepyeni kampanyası ile acil nakit ihtiyaçlarını karşılama şansı sağlayan özel banka, 30 bin TL’lik üst limit belirledi. 0 faizli ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler İş Bankası kampanyasına 7/24 başvuru yapabilir. Başvurusu onaylananlar 30.000 TL'lik faizsiz krediyi şipşak hesaplarından çekebiliyor. Peki İş Bankası kredi alma şartları neler? İş Bankası ihtiyaç kredisi kaç taksit oluyor?

Ramazan Bayramı öncesi vatandaşın nakit ihtiyacı artarken kredi faiz oranlarındaki yükseklik nedeniyle kredi kullanmakta imkansız hale gelmiş durumda. Nakit paraya sıkışan vatandaşın imdadına ise İş Bankası yetişti. Acil nakit ihtiyacı olanlara İş Bankası‘nda sıfır faizli kredi kampanyası geldi. Tek kuruş faiz almadan 30.000 TL’lik kredi desteği sağlayacak olan İş Bankası başvuru şartlarını da duyurdu. Türkiye İş Bankası yeni kampanyasına katılmak isteyenler acele etsin. 31 Mart’a kadar başvuru yapanların başvuruları Şipşak onaylanacak. Türkiye İş Bankası ihtiyaç kredisi şartları ve taksit sayısı haberimizde…

İŞ BANKASI’NDAN 30.000 TL SIFIR FAİZLİ KREDİ

Türkiye’nin en köklü özel bankalarından olan İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yaparak faizsiz kredi vereceğini duyurdu. Türkiye İş Bankası Bankası’nın yeni kredi kampanyası yeni müşterileri kapsıyor. İş Bankası'ndan kredi kullanmak isteyenler, işcep mobil uygulamasını cep telefonlarına yükleyerek buradan yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğini tıklayabilir. Hemen ardından da başvuru formunu doldurarak iş bankasına kredi başvurusu yapabilirsiniz.

TEK KURUŞ FAİZ YOK 36 AY VADE VAR

İş Bankası faizsiz kredi kampanyasında tek kuruş faiz alınmıyor. 36 ay vadeli olarak sağlanan kredi desteği özellikle bayram öncesi vatandaşın nakit ihtiyacına ilaç gibi geliyor. Türkiye İş Bankası tarafından sağlanan faizsiz kredi kampanyasına ek olarak müşterileri için devam eden düşük faizli kredi desteği de var. Bu kampanyaları değerlendirmek isteyenler İş Bankası müşterisi olup hemen başvuru yaparak kredi desteğinden yararlanabilir. 31 Mart’a kadar başvurunuzu yaparak sıfır faizli 36 ay vadeli kredi fırsatını yakalayabilirsiniz.

İŞ BANKASI KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI

Bankası ihtiyaç kredisi başvuru şartları da netleşti. Türkiye İş Bankası müşterisi olanlar kampanyaya katılabilecek ancak ek uyarı da var. 18 yaşından büyük olmak Türkiye cumhuriyeti Vatandaşı olmak ve bankalara kredi borcu ya da kredi kredi kartı borcu bulunmamak iş bankasının aradığı koşullar arasında yer alıyor. Kampanyalara katılmak için vakit kaybetmeyin.