İş Bankası’ndan 250 bin TL düşük faizli ihtiyaç kredisi müjdesi

Düşük faizli ve ihtiyaç kredisi bekleyenlere Türkiye İş Bankası'ndan açıklama geldi. İş Bankası başvuru yapanlara 250.000 TL ihtiyaç kredisi verecek. 250.000 TL ihtiyaç kredisinin aylık taksit tutarı ve toplam geri ödeme miktarı haberimizde…

İş Bankası’ndan 250 bin TL düşük faizli ihtiyaç kredisi müjdesi

2024 ihtiyaç kredisi kampanyalarını yakından takip edenler için Türkiye İş Bankası'ndan büyük fırsat geldi. Düşük faizli kredi arayanlar Bayram öncesinde İş Bankası'nın kampanyası ile Derin bir oh çekecek. En uygun faiz oranı ile kredi veren İş Bankası, tam 250.000 TL limit belirledi. Nakit ihtiyacı olan ve acil kredi kullanmak isteyenler Türkiye İş Bankası'nın bu kampanyasının mart ayı sonuna kadar değerlendirebilir. Peki İş Bankası ihtiyaç kredisi şartları neler? İş Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz artışı kararları ile birlikte bankaların kredi faiz oranlarında artış yaşanmasının yanında maliyetlerde arttı. Bu sebeple acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar Kredi kullanmakta da Zorluk çekiyor. Neyse ki Türkiye İş Bankası'ndan vatandaşın bütçesini rahatlatacak yepyeni bir kredi kampanyası geldi. Acil paraya sıkışanlar ve hızlı Kredi arayanlar için Türkiye İş Bankası 250 bin TL'lik ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Peki İş Bankası ihtiyaç kredisi başvuru şartları neler? Kimler İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi alabilir?

İŞ BANKASI 2024 DÜŞÜK FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Türkiye İş Bankası yepyeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılıyor. Türkiye'nin en büyük özel bankalarından olan ve her daim müşterileri için özel fırsatlar sunan İş Bankası'nda 250.000 TL limitli yeni bir ihtiyaç kredisi daha başladı. İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurular 31 Mart'a kadar devam edecek.

Bayram öncesi müşterilerine yönelik özel faiz oranları ile kredi desteği sağlayan Türkiye İş Bankası kişilerin kredi notuna göre faiz oranı uyguluyor. Mart 2024 İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasında faiz oranları %4,14 ile %4,30 arasında belirlendi. Kampanyaya katılmak isteyenlerin Kredi notunun 1200 puanı üstü olması şartı aranıyor. Yani Türkiye İş Bankası düzenli gelire sahip ve kredi notu Kredi kullanmaya uygun olan müşterilerine düşük faizli ihtiyaç kredisi veriyor.

50.000 TL'DEN 250.000 TL'YE KADAR KREDİ KULLANABİLİRSİNİZ

İş Bankası'nın yeni ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 50.000 TL ile 250 bin TL arasında Dilediğiniz miktarda kredi kullanma fırsatına sahipsiniz. Ancak burada BDDK tarafından belirlenen taksit sürelerine dikkat etmekte fayda var. PDR geçtiğimiz yıl aldığı kararla birlikte kredilerde vade sayısını değiştirmişti. Bu karar doğrultusunda 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi için 36 ay vade, 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi için 24 ay vade ve 100.000 TL ve üstü ihtiyaç kredisi için 12 ay vade uygulanıyor.

İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler başvuru işlemlerini şubelerden ya da dijital bankacılık kanalları aracılığıyla yapabiliyor. TC kimlik numarası üzerinden değerlendirme yapıldığı için gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün oluyor. İş Bankası Martı 2024 ihtiyaç kredisi kampanyasında son başvuru tarihi 31 Mart olarak belirlendi.