Migros 1 alana 1 bedava kampanyası son tarih! Yok böyle fırsat yetişen ALACAK

Marketlerde Mart ayı indirimleri hız kesmeden devam ederken Migros markette de 1 alana 1 bedava kampanyası başladı. 3 gün sürecek olan 1 alana 1 bedava kampanyasının bitiş tarihi merak ediliyor.

Migros 1 alana 1 bedava kampanyası son tarih! Yok böyle fırsat yetişen ALACAK

Mart ayında dev market indirimleri devam ediyor. Ramazan ayına özel indirimleri takip edilen marketlerin indirim günleri ve indirimli ürünlerin detayları araştırılıyor. Migrosta da ‘1 alana 1 bedava! Kampanyası başladı. Migros market, 3 gün boyunca devam edecek olan dev indirim müjdesini vermişti. İndirimi duyanlar Migros’a koştu. İndirimden faydalanmak isteyenler Migros marketlere akın etti ve çoğu Migros şubelerinde raflar adeta bomboş kaldı. Peki, Migros 1 alana 1 bedava kampanyası ne zaman bitiyor? Migros 1 alana 1 bedava kampanyası ne zaman son? Migros 1 alana 1 bedava ürünleri hangileri? İşte merak edilenler…

MİGROS’TAN RAMAZAN AYINA ÖZEL DEV FIRSAT

Ramazan ayında vatandaşların cebini rahatlatacak fırsatlar sunan marketlerde indirimler devam ediyor. Migros markette de Ramazan ayına özel Mart ayı fırsatı başladı. Migros, 1 alana 1 bedava şeklinde dev bir kampanya başlattı. 3 gün sürecek olan kampanyanın bugün son günü. Salı günü başlayan ve büyük ilgi gören kampanyayı duyanlar Migros marketlere akın etti. Migros’un bu dev fırsatını duyanlar hemen harekete geçti ve raflar bomboş kaldı. Ancak üzülmeyin bu özel kampanya bugün de devam ediyor. 1 alana 1 bedava kampanyasından yararlanmak için bugün de en yakın Migros şubesine giderek bu şahane fırsatı değerlendirebilirsiniz.

migros-1-alana-1-bedava-kampanyasi-son-tarih-yok-boyle-firsat-yetisen-alacak.jpg

BU FIRSATI DUYAN MİGROS’A KOŞUYOR

Migros marketin 1 alana 1 bedava kampanyasını duyanlar en yakın Migros şubesine koşuyor. Bu avantajlı fırsat ile cebinizi yormadan alışverişinizi yapabilirsiniz. Seçili ürünlerde 1 alana 1 bedava kampanyası başlayan Migros markette, bu özel fırsat kek, gofreti bisküvi gibi ürünler için geçerli. Ramazan ayında başlatılan bu dev indirim 19 Mart Salı günü başladı ve bugün bu özel fırsatın son günü.

migros-1-alana-1-bedava-kampanyasi-son-tarih-yok-boyle-firsat-yetisen-alacak-001.jpg

DEV İNDİRİMİN BUGÜN SON GÜNÜ

Migros’un Ramazan ayına özel dev kampanyasının bugün son günü. Bu özel fırsattan yararlanmak isteyenler bugün Migros marketlere giderek 1 alana 1 bedava kampanyasından faydalanabilirler. 19-20-21 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olan 1 alana 1 bedava fırsatı seçili ürünlerde geçerli. Migros, sunduğu bu fırsatla hem müşterilerine kaliteli ürünleri en uygun fiyata sunuyor hem de Ramazan ayının bereketini paylaşmış oluyor.