SSK BAĞKUR'lu Emekliye 08.30'da KRAL KIYAK Açıklandı! 24-25-26 Mart'ta IBAN' Müthiş Ek Ödeme Yatacak

SSK ve bağ-kur emeklisine adeta piyango vurdu. Müjdeli haber 08.30'da duyuruldu. Emeklinin IBAN numarasına emekli tahsis numarası sonuna göre ek para yatacak.

SSK BAĞKUR'lu Emekliye 08.30'da KRAL KIYAK Açıklandı! 24-25-26 Mart'ta IBAN' Müthiş Ek Ödeme Yatacak

SSK ve bağ-kur emeklisi için Kral kıyak 08.30’da açıklandı. Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşın IBAN numarasını ek para ödemesi yatacak. 10.000 TL ve üst maaş alan tüm emekliler ödeme almaya hak kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sürpriz duyuruyu yaptı 24 25 26 Mart'ta emeklinin IBAN numarasını müthiş ek ödeme var. 2024 emekli zammı sonrası emeklilere bayram öncesi sürprizleri pes peşe gelmeye devam ediyor. Emekliler ek para ödemesi için iki bankaya başvuru yapabilecek. Tam 15.000 TL’lik ek para desteği emekliye bayram öncesi nakit ihtiyacını unutturacak. Emekli maaşı alanlara verilecek olan ödemeler için talimat ING Türkiye ve Türkiye finans gitti. 28 Mart’a kadar başvurunuzu yapın, bayramdan önce ödemeyi alın.

10.000 TL VE ÜSTÜ MAAŞ ALANLARA 15.000 TL EK PARA

Türkiye’deki emekliler için bankalarda da önemli promosyon fırsatları var. Hatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son açıklaması sonrası bankaların verdiği promosyon ücretlerinin daha da artması bekleniyor. O sebeple milyonlarca emekli de son derece heyecanlı. Ancak Mart 2024 itibari ile iki banka zaten rekor ödeme ile emekliye cezbediyor. Emekli maaşı alanlara yönelik Türkiye finans ve ING Türkiye’nin yüksek promosyon garantisi hala devam ediyor. Üç yıllığına maaşınızı bu bankalara taşımanız durumunda ek para hemen IBAN numaranız geçiyor.

ING bank ve Türkiye finans emeklilere yaptığı son açıklamada verilecek ödeme miktarının 15.000 TL olduğu bildirildi. Emekliler bu ödemeyi alabilmek için maaş taşıma işlemlerinin yanında otomatik ödeme talimatı da vermek zorunda.

emekli-ek-odeme-1-001.jpg

BUGÜN BAŞVURAN HEMEN ÖDEMESİNİ ALIYOR

Emekli maaşı alanlar için yapılan yeni promosyon kampanyalarında ek ödemeler aynı gün içinde hesaplara geçiyor. Eskiden emeklilerin üç iş gün beklemeleri gerekiyordu ancak artık bu şart ortadan kalktı. Üstelik başvurularda artık eski yıllara göre çok daha kolay bir şekilde yapılabiliyor. Emekli maaşı alanlar şubelere gitmeden mobil bankacılıkta ve internet bankacılığı üzerinden form doldurarak başvurularını rahatlıkla yapıyor.

BAYRAM ÖNCESİ EMEKLİ RAHATLATACAK ÖDEME

Türkiye finans ve ING Türkiye tarafından sağlanan yeni promosyon ücretleri özellikle Ramazan bayramı öncesi emekliliği rahatlatacak ödemeler olarak öne çıkıyor. Milyonlarca emekli vatandaş bu ödemelerden yararlanarak bayram ihtiyaçlarını daha rahat bir şekilde karşılama imkanı elde ediyor. Siz de geç kalmadan iki bankanın başvuru kanalları üzerinden başvurunuzu yapın 15.000 TL ek ödeme fırsatını kaçırmayın.

emekli-ek-odeme-2-001.jpg

EMEKLİ BAYRAM KREDİSİ PAKETLERİ DE VAR

Üstelik promosyon ödemelerinin yanı sıra bu iki bankada emekliye özel emekli kredisi paketleri de bulunuyor. Yani emekliler bir taşla iki kuş vuruyor hem karşılıksız ve geri ödemesiz promosyon alabiliyor hem de 36 ay vadeli 50.000 TL’ye kadar çok uygun faiz oranı ile emekli kredisi kullanabiliyor. ING Türkiye ve Türkiye finans bankalarının resmi internet sitelerini ziyaret ederek konuyla ilgili daha detaylı bilgi alabilirsiniz.