SSK BAĞKUR'lu emekliye IBAN'a ek para KIYAĞI açıklandı! Pazartesi Salı 11.30'da hesapları kontrol edin

SSK ve bağ-kur emeklisi için yeni kıyak hafta sonu sürprizi olarak duyuruldu. Pazartesi Salı 11.30'da mutlaka hesapları kontrol edin. Emeklinin IBAN numarasına ek para yatıracak.

SSK BAĞKUR'lu emekliye IBAN'a ek para KIYAĞI açıklandı! Pazartesi Salı 11.30'da hesapları kontrol edin

SSK BAĞKUR'lu emekliye IBAN'a ek para KIYAĞI açıklandı! Pazartesi Salı 11.30'da hesapları kontrol edin!

SSK ve bağ-kur emeklisine adeta piyango vurdu. Emekli maaşı alanlar için pazartesi salı ek para ödemesi açıklandı. Yarın saat 11.30'dan itibaren IBAN numaranızı kontrol edin. Emekliyi sevinçten havalara uçuracak ödemeler hesaplara geçiyor. Milyonlarca emekli maaşa ek ödeme alma fırsatına sahip olacak. Ayrıca SGK'dan da açıklama geldi. Emeklinin Mart 2024 Zamlı maaş ödemeleri de yarından itibaren hesaplarda. Türkiye'deki 17 milyon emekli vatandaşı ilgilendiren son dakika müjdelerine ilişkin detayları derledik. 4A 4B 4C emeklisinin tamamı bu fırsatı kaçırmasın. İstisnasız bütün emeklilere ödeme var.

Milyonlarca emekli için büyük müjde son dakika olarak duyuruldu. Mart 2024 emekli maaşı ödemelerini heyecanla bekleyen emeklilere Bir de sürpriz ek para fırsatı doğdu. Tüm emekliler için bankalar devreye girdi, emekli maaşı alanlara maaşa ek ödeme fırsatı sunulacak. 2024 emekli zammı sonrası bankalarda da yeni ve önemli promosyon imkanları milyonlarca vatandaşla buluşmuştu. Mart ayında Bu rakamlar daha da arttı. Bankalar arasında Emekli promosyonu konusunda büyük bir rekabet yaşanırken bu durumdan kazançlı çıkan ise emekliler oldu. Artık Mart ayının son günleri yaklaşırken emekliye yeni promosyon fırsatları ek para ödemesi olarak duyuruldu. Tam 4 bankada emekli için çok özel rakamlar var. Emekliler mart ayı sonuna kadar başvurularını yaparak adeta 1 maaş ikramiye gibi ek ödeme fırsatını değerlendirecek.

emekli-ek-odeme-1.jpg

ZAMLI EMEKLİ MAAŞLARI İLE BİRLİKTE EK FIRSATLAR

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş için 2024 mart ayı Zamlı maaş ödeme takvimi belli oldu. 15 Mart'ta Emekli Sandığı emeklilerinin tamamı emekli maaşlarını aldı. SSK ve bağ-kur emeklisi için de merakla beklenen takvim açıklandı. SSK ve bağ-kur emeklisi, emekli tahsis numarası sonuna göre 17 Mart'ta başlayacak ödemeleri 28 Mart'a kadar almaya devam edecek. Milyonlarca emeklinin Zamlı maaş ödemeleri doğrudan IBAN numarası aracılığıyla yatacak.

Emeklilerin herhangi bir başvuru yapması da gerekmiyor. Ödemeler bugüne kadar maaş aldığımız hesabımıza devlet tarafından aktarılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan açıklamaya göre 17 Mart'ta başlayacak olan emekli maaşı ödemeleri pazar gününe gelen emekliler Pazartesi günü Cumartesi gününe gelen emekliler ise cuma günü ödemelerini almış olacak.

emekli-ek-odeme-2.jpg

EMEKLİYE PAZARTESİ SALI EK PARA YATACAK

Bir yandan Damla emekli maaşı ödemelerini alacak olan emeklilere bir yandan da pazartesi salı ek para müjdesi var. Emekliler için bankalar tarafından da önemliler ödemeler yapılacak. SSK ve bağ-kur emeklisine yapılacak olan ek ödeme fırsatlarına ilişkin detaylar paylaşıldı. Emeklilere özel verilecek olan ek para fırsatları 4 bankada yükseldi.

Mart 2024 en yüksek promosyon veren bankalar şöyle oldu:

Türkiye Finans: 3 yıllık emek maaş tahlili veren emeklilere 15.000 TL promosyon.

ING Türkiye: Emekli maaşı taahhüdünün yanı sıra otomatik ödeme talimatı veren emeklilere 15.000 TL promosyon.

Akbank: 3 yıllık emekli maaşı taahhüdü ve otomatik ödeme talimatına 12.500 TL Ek para.

Yapı Kredi Bankası: Emekli maaşını 3 yıllığına kendisine taşıyanlara 12.500 TL promosyon.

Bankalarda yeni promosyon kampanyaları başladı. Emekli maaşını taşıyarak bu bankaların müşterisi olanlara promosyon ödemesinin yanında düşüp faizle ucuz kredi fırsatları da var. Emekli kredisi kampanyaları birçok bankada 50.000 TL'den başlıyor. Hemen size maaşınızı taşıyarak yüksek promosyon fırsatının yanında en uygun faiz oranı ile kredi alma şansına da sahip olabilirsiniz.