TEK KURUŞ FAİZ YOK! Akbank yapacağını yaptığı faizsiz kredi başladı

Akbank'tan faizsiz kredi kampanyası geldi. Mart sonuna kadar başvuru yapanlar Tek kuruş faiz ödemeden 20.000 TL'ye kadar kredi alabilecek.

TEK KURUŞ FAİZ YOK! Akbank yapacağını yaptığı faizsiz kredi başladı

Faizsiz kredi arayanlar için bomba kampanya Akbank'tan geldi. Türkiye'nin köklü özel Bankası nakit ihtiyacı olan vatandaşa çözüm sağlamak amacıyla yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. 2024 Mart ayı faizsiz kredi kampanyasını duyuran Akbank, 20.000 TL'ye kadar tek kuruş faiz ödemeden kredi desteği sağlıyor. Akbank'ın yeni faizsiz kredi kampanyasında şartlar belli oldu. Faizsiz ve uzun vadeli kredi kullanmak isteyenler kampanyaya Akbank müşterisi olarak başvuru yapabiliyor. Akbank faizsiz kredi kampanyasının detayları haberimizde…

Türkiye'de enflasyon rakamlarındaki yükseliş hız kesmeden devam ediyor. Özellikle Asgari ücretli ve emekli vatandaşlar geçim sıkıntısı yaşarken çareyi ise banka kredisinde buluyor. Ancak bankalarda da son yıllarda faiz oranları son derece yüksek. Özellikle ihtiyaç kredisi kullanmak ve yaklaşan bayram öncesi nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler faizsiz kredi var mı sorusuna yanıt arıyor. Faizsiz kredi arayanlar için güzel haber Akbank'tan geldi. Akbank sadece yeni müşterileri için özel bir kampanya başlattı. Akbank'ın yeni kampanyasında faizsiz kredi desteği alarak 6 ay vadeli şekilde geri ödemek mümkün. Akbank'ın yeni faizsiz kredi kampanyası ile ilgili merak edilenler haberimizde…

AKBANK'TAN YENİ MÜŞTERİLERE ÖZEL FAİZSİZ KREDİ

2024 mart ayı faizsiz kredi kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyuran Akbank, yeni müşterilerine özel düzenlediği fırsatı detaylı şekilde açıkladı. Akbank'ın yeni faizsiz kredi kampanyası kapsamında mobil uygulama üzerinden müşteri olanlara tam 20.000 TL taksitli nakit avans desteği sağlanacak. Sadece yeni müşterilerin yararlanabileceği bu özel kampanya kapsamında, 6 ay vade imkanı sunuluyor. Bayram öncesi vatandaşa ilaç gibi gelecek bir kampanyaya imza atan Akbank, son başvuru tarihini ise 31 Mart olarak açıkladı.

SADECE AKBANK MOBİLDEN BAŞVURU YAPANLAR FAYDALANIYOR

Akbank'ın yeni faizsiz kredi kampanyasından sadece mobil uygulama üzerinden müşteri olanlar faydalanabiliyor. Kampanyaya katılmak ve bayram öncesi acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler hemen Akbank mobil uygulamasını cep telefonlarına yükleyerek buradan “yeni müşteri olmak” istiyorum seçeneğine tıklayabilir. Hemen ardından karşımıza bir başvuru formu çıkacak. Bu formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra sizi arayacak olan müşteri temsilcisi ile bir görüşme yaparak yeni müşteri olabilirsiniz. Ardından da Akbank mobil uygulaması üzerinden 20.000 TL'ye Varan faizsiz kredi için anında başvuru yapabilirsiniz.

Akbank faizsiz kredi kampanyası 31 Mart tarihine kadar geçerli. O sebeple bayram öncesi nakit ihtiyacınız varsa başvuru süresini kaçırmadan faizsiz kredi desteğini alabilirsiniz.