Tüm Emeklilere 3’lü Ödeme! Nisan Ayı Öncesinde JESTİN KRALI Geldi

20 Mart müjdesi tüm emekler için geldi. Akşam saatlerinde duyuru yapıldı 3’lü ödeme emekliye bekliyor. Nisan ayı öncesinde emeklinin hesapları para dolacak.

Tüm Emeklilere 3’lü Ödeme! Nisan Ayı Öncesinde JESTİN KRALI Geldi

Türkiye’deki milyonlarca emekli vatandaş için 2024 yılı güzel başladı güzel devam ediyor. Ocak 2024 itibari ile tüm emekler için verilen maaş zammı açıklanmış emekli maaşlarına yüzde 49.25 oranında bir artış yapılmıştı. Aynı zamanda en düşük emekli maaşı da 10.000 TL’ye yükseltildi. Yapılan bu zamlar emekliye memnun etse de enflasyonun yükselişi ne yazık ki vatandaşın belini büküyor. Bu sebeple de emekliler ilave zam beklentisi içinde. Özellikle de seçimlerin yaklaşması bu konuda emekli daha da umutlandırıyor.

Ak Parti’den son günlerde gelen açıklamalar emeklinin umutlarını arttırdı emekliye seçim öncesi yeni bir ilave zam beklentisi oluştu. Ancak bunun öncesinde mart ayı bitmeden nisan ayından hemen önce emeklilere verilecek bir takım ödemeler var. Emekli maaşı alanlar bayram öncesinde verilecek olan bu ek ödeme fırsatları ile adeta bayrama hazır olacak. Emekliye yönelik ek ödeme fırsatlarının bazıları devlet tarafından sunulurken bazılarına da bankalar el atıyor. Milyonlarca emekliyi rahatlatacak üç ödeme birden Nisan ayı gelmeden hesaplara geçiyor. 10.000 TL ve üstü maaş alan tüm emekler için verilecek olan yeni ek ödeme fırsatlarını sizler için derledik. Emekli maaşı alıyorsanız bayram öncesi nakit ihtiyacım var diyorsanız bu kampanyaları sakın kaçırmayın.

emekliye-jest-1.jpg

EMEKLİYE İLK ÖDEME DEVLETTEN

Milyonlarca emekli için mart ayı bitmeden yapılacak ilk ödeme devletten geliyor. Bildiğiniz üzere Ocak 2024 itibari ile emekli maaşlarında çok önemli bir artış olmuştu. Emekli vatandaşlar yüzde 49.25 oranında zam alırken aynı zamanda en düşük emekli maaşı da 10.000 TL’ye yükseldi. Bu yıl tüm emeklilere eşit zam verildi. Zamlı emekli maaşları da şubat ayından itibaren eksiksiz olarak hesaplara geçiyor. Mart ayı emekli maaşı ödeme takvimine göre de maaşlar yatmaya başladı. Memur emeklisi 15 Mart’ta eksiksiz olarak maaşlarını aldı. SSK ve Bağkur emeklisinin ödemeleri ise 17-28 Mart arası tamamlanacak. Yani emekliler bayram öncesi ödemelerine kavuşmuş olacak.

emekliye-jest-2.jpg

BANKALARDAN MART AYI BİTMEDEN DEV ÖDEME FIRSATI

Emekliler için büyük ödeme kampanyalarından biri de bankalardan geliyor. Bankalar emekli müşterilerine büyük jest yaparken promosyon miktarlarını her geçen gün daha da arttırıyor. Özellikle seçim öncesi yeni zam beklentilerinin oluşması ile birlikte bankaların verdiği promosyonlar güncellendi. 10.000 TL ve üstü maaş alan emekliler özellikle Türkiye finans ve ING Türkiye bankalarnı tercih ederek 15.000 TL maaşa ek promosyon fırsatından faydalanabilir. bu ödeme tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz yapılıyor sadece üç yıllığına o bankadan maaş alma sözü vermeniz yetiyor.

emekliye-jest-3.jpg

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖNE ÇEKİLEBİLİR

Emekliye mart ayinin son sürprizi yine devletten geldi. Bildiğiniz üzere bu yıl emekli bayram ikramiyesine yüzde 50 oranında bir artış yapıldı. Zamlı Bayram ikramiyesi ödemelerinin de nisan ayinin ilk haftasında hesaplara geçeceği düşünülüyordu. Ancak son dakika haberine göre devlet emekli Bayram ikramiyesi ödemelerini öne çekmeyi planlıyor. Bunda elbette 31 Mart seçimlerinin etkisi de son derece büyük. Seçim öncesi emekli Bayram ikramiyesi jesti yapmak isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın takvim planlaması için iki bakanla talimat verdiği öğrenildi. Yani emekliler mart bitmeden 3000 TL bayram ikramiyesi ödemelerine de kavuşacak. Böylece milyonlarca emekli 3’lü ödeme fırsatı ile bayram öncesi büyük bir rahatlama yaşayacak.