Yarın 09.00'dan itibaren 30.000 TL ödeme var! TC kimlik numarası sonu 0, 2, 4, 6 ve 8 olanlar alacak

Bu sabah saatlerinde güzel haber verildi. T.C kimlik numarası sonu 0,2,4,6 ve 8 ile bitenlere Yarın 09.00'dan itibaren ödeme var.

Yarın 09.00'dan itibaren 30.000 TL ödeme var! TC kimlik numarası sonu 0, 2, 4, 6 ve 8 olanlar alacak

Acil paraya ihtiyacı olanlar için büyük kampanya başladı. 31 Mart’a kadar sürecek yeni kampanya kapsamında TÇ kimlik numarası ile başvurusunu yapanlara yarın sıfır dokuzdan itibaren 30.000 TL’lik acil destek ödenecek. 18 yaşından büyük herkesin başvuru yapabileceği kampanya Finansbank tarafından düzenleniyor. Nakit paraya sıkışan herkes bu kampanyaya katılarak Faizsiz nakit avans kullanma fırsatına sahip oluyor. Yaklaşan Ramazan bayramı öncesi sıfır faizli kredi desteği arayan ve en cazip kampanyayı değerlendirmek isteyenler için detaylar netleşti. Finansbank sıfır faizli kredi başvuru şartları, başvuru detayları haberimizde…

BAYRAM ÖNCESİ BÜYÜK KAMPANYA BAŞLADI

Yaklaşan Ramazan bayramı öncesi acil nakit ihtiyacı herkes için daha da önemli hale geldi. Ne yazık ki bankalarda kredi faiz oranları çok yüksek. Bu sebeple de vatandaşlar faizsiz kredi ve düşük faizli kredi desteği veren tüm bankaları araştırmaya başladı. Mart ayinin bitmesine sayılı günler kala büyük kampanya Finansbank tarafından yapıldı. Finansbank’tan vatandaşa verilecek olan yeni kredi desteği netleşti. 30.000 TL’lik faizsiz kredi kampanyasına hemen başvuru yapabilir bayram öncesi tüm ihtiyaçlarınızı karşılama imkanı elde edebilirsiniz.

FİNANSBANK SIFIR FAİZLİ 30.000 TL NAKİT DESTEK VERİYOR

Nakit paraya ihtiyacı olan milyonlarca vatandaşa Finansbank’tan büyük kampanya geldi. 31 Mart tarihine kadar başvuru yapmak koşulu ile Finansbank tan tam 30.000 TL’lik kredi desteği veriliyor. Faizsiz kredi kampanyasına başvuru şartları banka tarafından açıklandı. Acil nakit ihtiyacı olan düşük faizli kredi arayan herkes kampanyaya katılabiliyor ancak şartları taşımanız gerekiyor.

FİNANSBANK FAİZSİZ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI

Finansbank tarafından yapılan açıklamaya göre faizsiz kredi kampanyasından faydalanmak için 18 yaşından büyük olmak ve bankanın müşterisi olmak gerekiyor. Emekli asgari ücretli memur serbest meslek sahibi hiç fark etmez herkes müşteri olmak durumunda kampanyaya katılabiliyor. Ancak aranan diğer bir başvuru şartı ise düzenli gelire sahip olmak. Düzenli geliri olan ve bankaların kara listesinde bulunmayanlar Finansbank‘tan faizsiz kredi alabiliyor. Finansbank faizsiz kredi kampanyası 31 Mart’ta sona erecek. Bu tarihe kadar başvuru şartlarına uygun olan herkes şubelerden ya da internet bankacılığı ve mobil bankacılık hizmetleri aracılığıyla başvuru yapabilecek.

Ayrıca Finansbank’ta daha yüksek limitli kredi kampanyaları da var. 50.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli düşük faizli kredi kullanmak için de bankaya başvuru yapabilirsiniz.