Cumhurbaşkanı İmzaladı! SSK Ve Bağ-Kur Emeklisi Olanlara 25-26 Nisan'da IBAN'dan Çifte Ödeme

SSK ve Bağ-Kur emeklisi için çifte ödeme geliyor. Cumhurbaşkanı kararı imzaladı. Ödemeler 25-26 Nisan’da IBAN’dan yatacak.

Cumhurbaşkanı İmzaladı! SSK Ve Bağ-Kur Emeklisi Olanlara 25-26 Nisan'da IBAN'dan Çifte Ödeme

Cumhurbaşkanı İmzaladı! SSK Ve Bağ-Kur Emeklisi Olanlara 25-26 Nisan’da IBAN'dan Çifte Ödeme!

SSK ve bağ-kur emeklisi 10 milyona yakın vatandaşa çifte ödeme müjdesi geldi. Cumhurbaşkanı imzası ile verilecek olan ödemeler IBAN üzerinden 25-26 Nisan'da yatacak. Emekliler, SGK tarafından açıklanan maaş ödeme takvimi doğrultusunda maaşlarını alırken aynı zamanda ek ödeme fırsatı ile sevinecek. Ek ödeme miktarıysa bankadan bankaya değişiklik gösteriyor. En az 8.000 TL en fazla 18.000 TL'ye Varan ödeme emeklinin hesabına karşılıksız ve geri ödemesiz olarak yatıyor. Emekliye Nisan ayının son sürprizi ve detaylar haberimizde…

Türkiye'de emekli vatandaşlarına yazık ki beklediği zaman haberine kavuşamadı. Seçim öncesi defalarca seyyanen zam ve intibak zammı söylentileri çıksa da maaş zammı için Temmuz ayı işaret edildi. Emekli vatandaşlar bu nedenle hayal kırıklığı yaşarken tepkilerini ise Sandığa gitmeyerek gösterdi. Milyonlarca emekli artık Temmuz ayında yapılacak maaş zammını Beklerken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz bir adım geldi. Emekli maaşı alanlar için çifte ödeme fırsatı var. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından nisan ayı maaş takvimi açıklanırken aynı zamanda ek ödeme içinde bankalar devreye girdi.

cumhurbaskani-imzaladi-ssk-ve-bag-kur-emeklisi-olanlara-25-26-nisanda-ibandan-cifte-odeme-1.jpg

EMEKLİ MAAŞLARI HESAPLARA YATIYOR

SGK 2024 nisan ayı emekli maaşı ödeme takvimi duyuruldu. Maaş ödemeleri emeklinin IBAN numarasına aktarılmaya başlandı. SSK ve bağ-kur emeklisi için ödeme tarihleri emekli tahsis numarasına göre 17 Nisan ve 28 Nisan arası oldu. Tahsis numarası son hanesine göre her gün ödemeler Maaş hesabıma yatmaya devam ediyor. Ancak Buna ek olarak emekliye Bir de bankalardan ödeme sürprizi var.

cumhurbaskani-imzaladi-ssk-ve-bag-kur-emeklisi-olanlara-25-26-nisanda-ibandan-cifte-odeme-2.jpg

EMEKLİYE 18.000 TL'YE VARAN EK ÖDEME

Milyonlarca emekli için bankalarda devreye girerek ek ödeme fırsatlarını sunmaya başladı. Nisan 2024 emekli maaş promosyonu ödemeleri güncellenirken Rakamlar 18.000 TL'ye kadar ulaşmış durumda. Şu anda Yapı Kredi ve ING Türkiye tarafından en yüksek promosyon fırsatları emekliye sunuluyor. Emeklilerin tamamına verilen promosyon ücretlerinde tek koşul 3 yıllığına maaşınızı Seçtiğiniz bankaya taşıyarak buradan almayı taahhüt etmek. Bazı bankalar ek koşul olarak fatura ödeme talimatı vermenizi isteyebiliyor. Ancak bu koşullar doğrultusunda ek ödeme yapılıyor.

cumhurbaskani-imzaladi-ssk-ve-bag-kur-emeklisi-olanlara-25-26-nisanda-ibandan-cifte-odeme-3.jpg

30 NİSAN'A KADAR MAAŞINI TAŞIYAN EMEKLİYE ÖDEME YATACAK

Emekli maaşı alanlar için son tarih 30 Nisan olarak belirlendi. Özel bankaların ve kamu bankalarının promosyon fırsatlarını değerlendirmek için en geç bu tarihe kadar maaş taşıma başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvuru işlemleri mobil bankacılıktan ve internet bankacılığı aracılığı ile yapılabiliyor. Emekliler yine T.C kimlik kartları ile en yakın banka şubesine giderek de başvuru yapma şansına ve ayrıcalığına sahip oluyor. Emekliler için bankalarda başka özel avantajlar da bulunuyor. Seçtiğiniz bankaya göre ücretsiz havale ve efekt, düşük faizli kredi ve aidatsız kredi kartı kullanımı gibi ayrıcalıkları yakalayabilirsiniz.