7 yıllık evlilik bitmişti! Mal varlıkları için anlaşma sağladılar

Yedi senedir evli olan Hollywood'un en gözde gözde çifti Sofia Vergara ve Joe Manganiello'nun Temmuz 2023 yılında boşanması hayranlarında büyük şaşkınlık yaratmıştı.

7 yıllık evlilik bitmişti! Mal varlıkları için anlaşma sağladılar

Ayrılıklarıyla gündemden düşmek bilmeyen ünlü çift, nafaka ve diğer konularda da anlaşma sağladı. Çift, yedi yıllık evliliklerinin sonrasında temmuz ayında ayrıldıklarını ortak bir açıklama ile duyurmuştu. 'Modern Family' oyuncusu Vergara, ayrılıklarının sebebini daha sonra çocuk sahibi olma konusunda yaşadıkları anlaşmazlık olarak ifade etmişti. PEOPLE tarafından elde edilen belgelere göre, 51 yaşındaki Modern Family oyuncusu ve 47 yaşındaki Magic Mike aktörü, varlıklarını ön evlilik anlaşmalarına göre paylaşmayı tercih ettiler.

7-yillik-evlilik-bitmisti-mal-varliklari-icin-anlasma-sagladilar.jpg

NAFAKANIN SONA ERDİRİLMESİNİ TALEP ETTİ

Manganiello, her iki tarafın da nafaka almasının sona erdirilmesi talebinde bulundu ve dava belgelerine göre avukatlık ücretleri önerilen hükümlerin uygun olarak belirlenmesine karar verildi. Çiftin evlilikleri boyunca herhangi bir mal ortaklığı paylaşmamışında bulunmadığı bilgisi edinildi. çiftin arasındaki anlaşma ayrıca Vergara ve Manganiello'nun kişisel varlıklarını, mücevherler, giysiler, çeşitli kişisel eşyalar da dahil olmak üzere2023 temmuz ayında ayrıldıktan sonra elde edilen gelirlerini koruyacaklarını ifade ediyor.

7-yillik-evlilik-bitmisti-mal-varliklari-icin-anlasma-sagladilar-001.jpg

ÇOCUK İSTEĞİ YÜZÜNDEN BİTTİ
Dünyaca ünlü oyuncu, boşanmalarında eşinin çocuk istemesinin payı olduğunu dile getirerek "Evliliğim kocamın daha genç olması nedeniyle bozuldu, o çocuk sahibi olmak istiyordu ve ben yaşlı bir anne olmak istemiyordum. Bunun bebek için adil olmadığını düşünüyorum. Bunu kim yaparsa yapsın saygı duyuyorum ama bu artık bana göre değil" ifadelerini kullanmıştı.