Dilan Polat tahliye olacak mı? Kendine zarar verdiği iddia edilmişti

Haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan-Engin Polat çiftinden Dilan Polat’ın cezaevinde sinir krizi geçirerek kendine zarar verdiği iddia edilmişti. Gözler avukatına çevrilmişti.

Dilan Polat tahliye olacak mı? Kendine zarar verdiği iddia edilmişti

Kara para aklama soruşturması kapsamında tutukluluğu devam eden sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın cezaevinde sinir krizi geçirdiği ve kendine zarar verdiği iddiası kısa sürede gündem olmuştu. Yaşanan bu olay üzerine avukatının Dilan Polat’ın tahliyesini talep ettiği öne sürüldü. Avukatın talebi üzerine Dilan Polat’ın Adli Tıp Kurumu’na sevk edilmesine karar verildiği iddiası da gündemde yer alan bir diğer iddia.

KENDİNE ZARAR VERDİ İDDİASI

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın tutukluluğunun devam ettiği cezaevinde sinir krizi geçirerek kendine zarar verdiği iddia edilmişti. Vücudunda kesikler ve morluklar oluştuğu öne sürülen Dilan Polat’ın bu durumundan sonra avukatının, sağlık sorunları sebebiyle Dilan Polat’ın cezaevinde kalmasının elverişli olmadığı gerekçesiyle tahliye talebinde bulunduğu iddia edildi.

dilan-polat-tahliye-olacak-mi-kendine-zarar-verdigi-iddia-edilmisti.jpg

ADLİ TIP KURUMU’NA SEVK EDİLECEK İDDİASI

Dilan Polat’ın avukatının konuyla ilgili soruşturmanın yürütüldüğü savcılığa dilekçe verdiği iddia edilirken Başsavcılığın, Dilan Polat’ın en yakın Adli Tıp Kurumu birimine sevk edilmesine karar verdiği öne sürüldü. Dilan Polat’ın tutuklu olarak cezaevi koşullarında bulunmasının sağlık durumu açısından tehlikeli olup olmadığı, tıbbi açıdan cezaevi koşullarında bulunmasının sakıncalı olup olmadığı konusunda rapor alınmasını istediği de gündemdeki iddialar arasında.