Anne olan Eda Ece; Sabırsız kızım aniden doğdu

Yasak Elma dizisindeki rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Eda Ece, geçtiğimiz yıl uzun süredir birliktelik yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile görkemli bir düğünle nikah masasına oturdu.

Anne olan Eda Ece; Sabırsız kızım aniden doğdu

Düğünden kısa bir süre son hamilelik müjdesini veren Eda Ece, geçtiğimiz gün anne oldu. Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çifti kızlarına Mina İpek adını koydu. Annelik heyecanını doruklarda yaşayan Eda Ece, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda "Sabırsız canım kızım aniden doğdu çok da güzel bir gün seçti kendine, gelişiyle bizi mutlu etti. Arayan, soran, bizi merak eden, iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

anne-olan-eda-ece-sabirsiz-kizim-aniden-dogdu.jpg

Daha önce kızına isim bulamazsa annesini adını vereceğini dile getiren Ece, daha sonra annesinin bir videosunu paylaşarak "Annem adının koyulmadığını fark edince. Şaka tabi ki. Canım annem hakkın ödenmezmiş valla nasıl anladım bilemezsin" şeklinde ifadeler kullandı.

anne-olan-eda-ece-sabirsiz-kizim-aniden-dogdu-001.jpg

EDA ECE HAKKINDA

Eda Ece 20 Haziran 1990 tarihinde İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Tam adı Eda Ece Uzunalioğlu olan güzel oyuncu Şişli Terakki Lisesisi’ni bitirmiştir. Yüksek öğrenimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamlayan güzel oyuncu lisans eğitimini tamamladıktan sonra Sanat Tarihi üzerine dersler aldı ve bir galeride çalışmaya başlamıştır. Okul yıllarında tiyatro klübüne üye olan ünlü oyuncu o dönem sahneye çıkmaya başlamıştır. Sahneye koydukları bir oyunu izlemeye gelen menaker Tümay Özokur tarafından keşfedilen oyuncu televizyon dünyasına adım atmayı başarmıştır.