Bahar Öztan’dan acı haber! Yeşilçam’dan bir yıldız daha kaydı

Yeşilçam’dan bir yıldız daha kaydı. Yeşilçam’ın ‘Gamzeli güzeli’ usta oyuncu Bahar Öztan hayatını kaybetti. Bahar Öztan’ın vefat haberi sanat camiasını yasa boğdu. Çok sayıda ünlü isim Öztan için taziye paylaşımlarında bulundu.

Bahar Öztan’dan acı haber! Yeşilçam’dan bir yıldız daha kaydı

Uzun bir süredir klon kanseriyle mücadele eden usta oyuncu Bahar Öztan’ın sağlık durumu yakından takip ediliyordu. Türk sinemasının unutulmaz isimleri arasında yer alan ve Yeşilçam’ın ‘Gamzeli güzeli’ olarak anılan usta oyuncu Bahar Öztan’dan acı haber geldi. Kolon kanserine yenik düşen Bahar Öztan, 61 yaşında hayata gözlerini yumdu.

BAHAR ÖZTAN HAYATINI KAYBETTİ

Daha önce 3 kez kanseri yenen Yeşilçam’ın usta oyuncusu Bahar Öztan’ın kolon kanserine yakalandığı öğrenilmişti. Uzun süredir kolon kanseriyle mücadele eden usta oyuncudan maalesef acı haber geldi. 61 yaşında hayata veda eden usta oyuncunun acı haberini alan ünlü isimler sosyal medya hesaplarından taziye mesajları paylaştı. Bahar Öztan’ın vefat haberi ailesi, sevenleri ve sanat camiasını yasa boğdu.

bahar-oztan-dan-aci-haber-yesilcam-dan-bir-yildiz-daha-kaydi.jpg

SEVENLERİNDEN DUA İSTEMİŞTİ

Bahar Öztan’ın cenaze töreni ile ilgili bilgilere de yer verildi. Usta sanatçının yarın ikindi namazına müteakip Şakirin Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Maracaahmet Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi. Bahar Öztan’dan geçtiğimiz aylarda sevenlerine bir mesaj gelmişti. Herkese selam ve sevgilerini gönderen Bahar Öztan, ‘Herkese selam ve sevgiler. Uzun zaman oldu yazamadım sizlere. Dün İstanbul’a hastaneye geldim. Benim kıymetli hocalarımın kararı önümüzdeki hafta ameliyat olacağım yönünde. Her zamanki gibi dualarınıza ve sevginize ihtiyacım var.’ demişti.

bahar-oztan-dan-aci-haber-yesilcam-dan-bir-yildiz-daha-kaydi-001.jpg

‘GÜÇLÜ BİR KADINIM’

Daha önce yaptığı açıklamada yaşadığı sağlık sorunlarından ve geçirdiği zorlu süreçlerden bahseden Yeşilçam’ın usta ismi Bahar Öztan, ‘Birçok insanın kaldıramayacağı kadar büyük rahatsızlıklar geçirdim. Güçlü bir kadınım ve çok da güçlü durdum. Bunun yanı sıra sevenlerim ve sevdiklerim çok sağ olsunlar. Hayranlarım, dostlarım, arkadaşlarım hepsi bana dualarını eksik etmeyip çok güzel enerjiler gönderdiler. Onların sayesinde ben bugünlere geldim. Tabii ki hekimlerimizin büyük gayret ve çabalarıyla oldu. Onları da unutmamak lazım.’ demişti.