Evine dönen Nihal Candan sinir krizi geçirdi

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma çerçevesinde tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan hakkında tahliye kararı verildi.

Evine dönen Nihal Candan sinir krizi geçirdi

Anoreksiya hastalığına yakalanarak 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan kendi imkanlarıyla evine ulaşım sağladı. Ucuza araç sattıklarını söyleyerek vatandaşları “sazan sarmalı” yöntemiyle dolandıran suç örgütü ile birlikte hareket ettikleri ortaya çıkan Nihal ve Bahar Candan kardeşler, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından 16 Kasım 2023’te tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

evine-donen-nihal-candan-sinir-krizi-gecirdi.jpg

YEME ALIŞKANLIĞI BOZULDU

İki kardeş Silivri'deki Marmara Cezaevi'ne konulurken Nihal Candan, tutuklanmasını protesto etmek için cezaevinde yemek yememeye başladı. Bir süre sonra yeme alışkanlığı bozulan Nihal Candan'a “anoreksiya nevroza” adı verilen bir hastalık teşhisi konuldu. Bu rahatsızlık sebebi ile 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan'ın psikolojisinin de bozuk olduğu konuşuluyor. Geçtiğimiz gün Nihal Candan hakkında sağlık sorunları sebebiyle tahliye kararı verildi. Nihal Candan'ın tahliye kararının sonrasında annesi cezaevinin yolunu tuttu. Kızının kendi imkanları ile eve gittiğini öğrenen Umut Candan eve geri dönüş yaptı. Show Haber kavuşma anlarını görüntülemek istese de Nihal Candan sinir krizi geçirdi ve çekime asla izin vermedi.

evine-donen-nihal-candan-sinir-krizi-gecirdi-001.jpg

NİHAL CANDAN HAKKINDA

Gülnihal Candan, 15 Haziran 1995 yılında Mersin’de hayata gözlerini açmıştır. İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimine devam eden Nihal Candan, TV8’de yayınlanan Bu Tarz benim yarışmasıyla ün kazanmıştır. Aynı yarışmaya katılan 1997 doğumlu Bahar Candan adında bir kız kardeşi bulunmaktadır.