İdo Tatlıses’in bebeği bir operasyon daha geçirecek

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile dünyaevine giren Yasemin Şefkatli, ocak ayında İbrahim Ayel ve Sinan Emir adını verdiği ikizlerini dünyaya getirmişti.

İdo Tatlıses’in bebeği bir operasyon daha geçirecek

Bebeklerinin birinde doğuştan rahatsızlık bulunan Yasemin Şefkatli, son durumu sosyal medya hesabından aktardı.

ido-tatlisesin-bebegi-bir-operasyon-daha-gecirecek.jpg

BU AY SONU AMELİYAT OLACAK

Doğum yaptıktan kısa bir süre eski formuna kavuşmayı başaran ve bu süreçte sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlarda bulunan Yasemin Şefkatli, 3 günlükken ameliyat olan bebeğinin bir operasyon daha geçireceğini dile getirdi. Sosyal medya hesabından bebeğinin durumunu açıklayan ünlü isim "Evet dün bu konuyu konuşamadık. Ayel'i dün doktoru çok iyi gördü. Bu ay sonu operasyonu var. Bunun bir süreç olduğunu ama her şey güzel gidecek inşallah ayrıca iyi ki varsınız" şeklinde ifadeler kullandı. İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çiftinin bebeklerini 3 günlükken kalbindeki rahatsızlık sebebiyle bir operasyon geçirmişti.

ido-tatlisesin-bebegi-bir-operasyon-daha-gecirecek-001.jpg

YASEMİN ŞEFKATLİ KİMDİR?

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile 2021 yılında nikah masasına oturan Yasemin Şefkatli, 1992 yılında hayata gözlerini açmıştır. Yaşantısına İstanbul Beşiktaş’ta devam eden Yasemin Şefkatli, 2017 yılının Ağustos ayından bu yana İdo Tatlıses ile birlikteliklerini devam ettirmektedir. Yasemin Şefkatli İstek Özel Semiha Şakir Lisesisinden mezun olmuştur. 2021 yılında görkemli bir törenle nikah masasına oturan Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses çiftinin ikizleri dünyaya gelmiştir. Büyük heyecan yaşayan ünlü çifti sevenleri hastanede yalnız bırakmadılar. Çifte ailelerinin yanı sıra yakın arkadaşları da ziyarette bulundu.