Kim Kardashian 100 bin dolarlık aracıyla paylaşım yaptı

Kim Kardashian, 100.000 dolarlık Tesla Cybertruck'ını paylaşarak sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı.

Kim Kardashian 100 bin dolarlık aracıyla paylaşım yaptı

Sosyal medyada adından sık sık söz ettiren Kim arabasına dair yazdığı notuyla tüm dikkatleri üzerine topladı. Milyar dolarlık aracına dair yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeyi başaran Kim kardashian lüksünüde oldukça düşkün bir kişilik.

kim-kardashian-100-bin-dolarlik-araciyla-paylasim-yapti.jpg

“ÖLENE KADAR AV TÜFEĞİN OLACAĞIM”
Fortune dergisinin "100 Güçlü Kadın" listesinde yer almayı başaran 43 yaşındaki Kim yeni arabasını sosyal medya hesabından paylaştı. 100 bin dolarlık Tesla Cybertruck ile geçtiğimiz günlerde kahve almaya gitmesiyle gündem olan Kim Kardashian bu sefer arabasına dair düştüğü notla dikkatleri üzerine çekti. Kim Kardashian paylaşımına "Ölene kadar senin av tüfeğin olacağım" notunu yazarak şaşkınlık yarattı. Kim'in servet değerindeki aracının detayları ise oldukça dikkat çekiciydi. Keskin hatlara sahip, çok katmanlı ve dayanıklı bir dış kabuk kullanılan araç, sert ve darbeye dayanıklı paslanmaz çelik bir gövdeye sahip. Tesla'nın diğer modellerinde olduğu gibi, Cybertruck da gelişmiş güvenlik özellikleriyle ön plana çıkmayı başarıyor. Otomatik pilot, kaza önleme sistemi ve çarpışma dayanıklılığı gibi özellikler bulunan aracıyla Kim yine adından söz ettirerek sosyal medyanın gündeminde yerini aldı.

kim-kardashian-100-bin-dolarlik-araciyla-paylasim-yapti-001.jpg

KİM KARDASHİAN HAKKINDA
Kimberly Noel "Kim" Kardashian 21 Ekim 1980; Los Angeles, Kaliforniya’da dünyaya gelmiştir, Amerikalı magazin yıldızıdır. ABD'ye göç eden dördüncü jenerasyonda yer alan ve tanınmış bir aileden gelen Kardashian, Amerika'nın Kaliforniya eyaletinin Los Angeles şehrinde, ünlü merhum hukuk danışmanı ve avukat Robert Kardashian (O. J. Simpson'ın avukatı olarak ünlenip Eylül 2003 tarihinde vefat eden) ile Kris Jenner (d. Houghton)'ın kızı olarak hayata gözlerini açmıştır. Babası yarı Osmanlı yarı Rus asıllı bir üçüncü jenerasyon Amerikan Ermenisidir, annesi ise Hollanda ve İskoçya (Büyük Britanya) kökenli bir Amerikalı.