Müge Anlı, Esra Erol, Didem Arslan Yılmaz’ın programlarına rest! RTÜK Başkanı açık açık uyardı

Gündüz kuşağı programlarına RTÜK’ten rest geldi. Hafta içi her gün canlı yayınlanan gündüz kuşağı programları ilgiyle izleniyor. ATV’de Müge Anlı ve Esra Erol’un Show TV’de ise Didem Arslan Yılmaz’ın programı izlenme rekorları kırıyor.

Müge Anlı, Esra Erol, Didem Arslan Yılmaz’ın programlarına rest! RTÜK Başkanı açık açık uyardı

Herkesin ilgiyle takip ettiği gündüz kuşağı programlarına RTÜK’ten uyarı geldi. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, gündüz kuşağı programlarına uyarıda bulundu. Şahin’in bu uyarısı kısa sürede gündem olurken Şahin, ‘Son raddedeyiz’ dedi. Konuşmasında gündüz kuşağı programlarının yanı sıra dizilere de yer veren Şahin, ‘Dizilerle ilgili zaten gereğini yapıyoruz’ dedi. İşte detaylar…

GÜNDÜZ KUŞAĞI PROGRAMLARINI UYARDI

Gündüz kuşağı programları ve diziler sık sık gündeme gelirken RTÜK, zaman zaman programlara ve dizilere verdiği cezalarla TV ekranlarındaki olaylara hızlı bir reaksiyon almasıyla konuşuluyor. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, son yaptığı açıklamalarda gündüz kuşağı programlarını uyardı. RTÜK’ten gündüz kuşağı programlarına rest geldi. Programlarla ilgili konuşan RTÜK Başkanı, ‘Son raddedeyiz’ dedi.

muge-anli-esra-erol-didem-arslan-yilmaz-in-programlarina-rest-rtuk-baskani-acik-acik-uyardi.jpg‘YA KENDİLERİNE GELECEKLER VEYA BİZ GEREKENİ YAPACAĞIZ’

Son yaptığı açıklamalarda gündemine gündüz kuşağı programlarını alan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, programlarla ilgili olarak, ‘RTÜK olarak son raddedeyiz. Çünkü artık bunu kaldıracak durumumuz yok. Ya kendilerine gelecekler veyahut da biz gereğini yapacağız.’ dedi.

muge-anli-esra-erol-didem-arslan-yilmaz-in-programlarina-rest-rtuk-baskani-acik-acik-uyardi-001.jpg