Nuri Alço’nun sağlık durumu hakkında yeni açıklama

Ünlü oyuncu Nuri Alço, evinde geçirdiği rahatsızlık sonrası apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Yeşilçam’ın usta isimleri arasında olan Alço’nun son sağlık durumu ve tüm detaylar merak ediliyor.

Nuri Alço’nun sağlık durumu hakkında yeni açıklama

Yaşadığı rahatsızlık sonrası özel bir hastanede tedavi altına alınan ünlü oyuncu Nuri Alço’nun sağlık durumu merak ediliyor. Nuri Alço’nun sağlık durumu hakkında yapılan tüm açıklamalar sevenleri tarafından yakından takip edilirken ünlü sanatçıdan yeni bir haber var. Alço’nun tedavisine Eskişehir Şehir Hastanesi’nde devam edileceği öğrenildi.

NURİ ALÇO ŞEHİR HASTANESİ’NE SEVK EDİLDİ

Evinde rahatsızlık geçirdiği öğrenilen ve apar topar hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Nuri Alço’nun son sağlık durumu merak ediliyor. Sinemanın yıldızlarından Nuri Alço’nun rahatsızlığı sonrası özel bir hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı öğrenilmişti. Alço’nun bugün Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edildiği bilgisine yer verildi.

BİLİNCİ AÇIK

Sevenleri Nuri Alço’dan gelecek iyi haberleri merakla beklerken ünlü sanatçının sağlık durumuyla ilgili dün hastane yönetiminden bir açıklama gelmişti. Ünlü ismin hastaneye bulantı ve halsizlik şikayetiyle başvurduğu belirtilen açıklamada, gerekli tüm muayenelerin ve ön tetkiklerinin yapıldığı bilgisine yer verilmiş ve ‘Hastamız kan sulandırıcı aldığından ileri tetkik ve tedavi amaçlı yoğun bakım servisine yatırılmıştır. kendisinin genel durumu iyi, bilinci açıktır' denildi.

nuri-alco-nun-saglik-durumu-hakkinda-yeni-aciklama-001.jpg

EŞİ BURCU ALÇO AÇIKLAMA YAPTI

Nuri Alço’nun eşi Burcu Alço’dan da ünlü oyuncunun sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Burcu Alço, ‘Eşim beynine pıhtı atması sonucu Eskişehir Acıbadem Hastanesi’nde kontrol amaçlı yoğun bakıma alındı. Bilinci yerinde ve kendinde. Nuri, hayatta tanıdığım en güçlü adamdır. Bunu da atlatacağız. Rabbim onu benim, ailemizin ve sevdiklerimizin başından eksik etmesin. Sizler de dualarınızı eksik etmeyiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum’ dedi.