Shakira kendinden 16 yaş küçük aktörle aşk yaşıyor

İspanyol futbolcu Gerard Pique ile 11 yıllık ilişkisini iki sene evvel bitiren dünya yıldızı Shakira, gönlünü İngiliz aktör Lucien Laviscount'a kaptırdı.

Shakira kendinden 16 yaş küçük aktörle aşk yaşıyor

Geçtiğimiz hafta yeni albümü "Las Mujeres Ya No Lloran"ı piyasaya süren 47 yaşındaki Shakira, klipte kendisine eşlik eden 31 yaşındaki İngiliz oyuncu Lucien Laviscount ile aşk yaşamaya başladığı öğrenildi. Fakat Shakira'nın arkadaşları, henüz büyük bir üne sahip olmayan Laviscount'un, Shakira'yı kendi şöhreti için kullanmasından endişe ediyor.

shakira-kendinden-16-yas-kucuk-aktorle-ask-yasiyor.jpg

ARKADAŞLARI ENDİŞELİ
Daily Mail'e konuşan bazı kaynaklar, Laviscount'un daha önce birlikte olduğu kadınların Shakira'dan oldukça farklı olduğunu ve onu kullanmasından endişe ettiklerini dile getirdi. Shakira ve İngiliz oyuncu, klip çekimlerinin ardından New York'ta bir İtalyan restoranında romantik bir yemeğe çıkmıştı. Gerard Pique ile ihanet sebebiyle ayrılan Shakira'nın 11 yaşında Milan, 9 yaşında da Sasha isminde iki çocuğu bulunmaktadır.

shakira-kendinden-16-yas-kucuk-aktorle-ask-yasiyor-001.jpg

SHAKİRA HAKKINDA
Shakira Isabel Mebarak Ripoll 2 Şubat 1977 yılında Barranquilla’da dünyaya gelmiştir. Lübnan asıllı Kolombiyalı şarkıcı, söz yazarı, dansçı ve oyuncu. 90'lı yılların sonlarına doğru büyük bir patlama yapan Latin pop ve Latin rock müzik furyasındaki en önemli isimlerdendir. Özellikle yarı Arap yarı Latin figürü danslarıyla insanların beğenisini kazanmıştır. Aynı zamanda beste de yapan sanatçı 2 kez Grammy, 8 kez Latin Grammy, 14 kez Billboard Latin Müzik Ödülü kazandı. Sony müzik İspanya'ya göre shakira 16.8 milyonu Amerika'da olmak üzere toplamda dünya genelinde sadece albümleri 70 milyonun üzerinde sattı. Tekli satışları da eklenince Shakira 150 milyon kayıt satışını geçmiştir.