Survivor All Star yarışmacısı erken veda etti

TV8’in sevilen yarışma programı Survivor All Star 2024 bu akşam yine heyecan dolu bir bölümle geliyor. Her bölümü heyecan yaratan fenomen yarışma programının bu akşamki bölümünde yine bir eleme heyecanı yaşanacak.

Survivor All Star yarışmacısı erken veda etti

Survivor All Star 2024’ün yeni bölümünde yine büyük bir heyecan yaşanacak. Nefes kesen eleme gecesinde hangi yarışmacı adada kalacak, hangi yarışmacı hayallerine ve Survivor All Star şampiyonluğuna veda edecek merak ediliyor. Bu akşamki eleme potasında kırmızı takım ve mavi takımdan yarışmacılar yer alıyor. Yarışmacıların bireysel mücadele edecekleri eleme düellosunun kazananı kim olacak? Batuhan mı? Hakan mı? Bozok mu? Özgür mü? İşte Survivor All Star 2024 bu haftaki eleme düellosu ile ilgili tüm merak edilenler…

SURVIVOR ALL STAR’DA YENİ ELEME HEYECANI

Fenomen yarışma programı Survivor All Star 2024’ün bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde bir eleme heyecanı daha yaşanacak. Bu haftaki eleme heyecanı yine büyük bir merakla takip ediliyor. Eleme düellosunda bireysel olarak mücadele edecek olan yarışmacılardan hangisi Survivor All Star macerasına devam edecek, hangisi adaya veda edecek merakla beklenirken eleme potasındaki isimler de araştırılıyor.

survivor-all-star-yarismacisi-erken-veda-etti.jpg

4 YARIŞMACI ADADA KALMA MÜCADELESİ VERECEK

Kırmızı takımdan Bozok ve Özgür’ün mavi takımdan ise Batuhan ve Hakan’ın All Star’da kalma mücadelesi vereceği eleme düellosunun kazananı kim olacak merak ediliyor. Hakan, Bozok, Özgür ve Batuhan arasında geçecek olan kıran kırana düello mücadelesinin kazananı bu akşamki yeni bölümde belli olacak.

survivor-all-star-yarismacisi-erken-veda-etti-001.jpg

SURVIVOR ALL STAR KİM ELENDİ 21 MART 2024?

Survivor All Star 21 Mart 2024 Perşembe akşamında yarışmadan elenen isim belli oldu. Eleme düellosunda son ikiye kalan kırmızı takım yarışmacısı Bozok, rakibi Batuhan'la oynadığı yarışı kaybetti. Bozok, Survivor All Star 2024'e veda etti.

survivor-all-star-yarismacisi-erken-veda-etti.jpg