Survivor'dan elenen Aysu soluğu Ronaldinho'nun yanında aldı! Aşk mı var?

Survivor All star'dan son elenen kadın yarışmacı Aysu Keskin, yarışmadan elenir elenmez soluğu Ronaldinho'nun yanında aldı. Aysu’nun Ronaldinho paylaşımı sosyal medyada rekor kırdı.

Survivor'dan elenen Aysu soluğu Ronaldinho'nun yanında aldı! Aşk mı var?

TV8 ekranlarında reyting rekorları kıran Survivor yarışmacılarından Aysu Keskin, kadın eleme haftasında yarışmaya veda etmişti. Vedanın hemen ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da Aysu gündeme oturdu.

Yarışmanın sevilen ve sempatik isimlerinden olan Aysu Vedası ile izleyicileri üzmüştü. Ancak bu defa bambaşka bir olayla gündeme geldi. Geçtiğimiz haftalarda Acun Ilıcalı yakın dostu olan Ronaldinho'yu Survivor yarışmasına konuk olarak getirmişti. Aysun'un ve Ronaldinho ile paylaşımı sosyal medyada rekor kırdı.

SURVİVOR'DAKİ SAMİMİ HALLERİ DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Survivor All Star yarışmasına konuk olarak katılan Ronaldinho ve yarışmacılardan Aysu Keskin'in samimi halleri izleyenlerin dikkatinden kaçmamıştı. Aysu Survivor'dan elenir elenmez soluğu Ronaldinho'nun yanında aldı. Sosyal medya hesabından Ronaldinho'yu paylaşan Aysu Keskin kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sosyal medya kullanıcıları paylaşımın altına binlerce yorum yaparken Aysu ve Ronaldinho Arasında aşk mı var sorusu gündeme geldi. Ancak konu ile ilgili açıklama yapılmadı.

survivordan-elenen-aysu-solugu-ronaldinhonun-yaninda-aldi-ask-mi-var-1.jpg