Tom Cruise’a yasak!

Ünlü aktör Tom Cruise'un 2006 yılında yaşadığı bir olay sebebiyle Bugatti marka araba satın alması yasaklandı.

Tom Cruise’a yasak!

Görevimiz Tehlike ve Top Gun serilerinin yıldız oyuncusu Tom Cruise, Görevimiz Tehlike III filminin Hollywood'daki Grauman'ın Çin Tiyatrosu'nda organize edilen galasına, geçtiğimiz yıl satın aldığı Bugatti ile katılmış ve kırmızı halıya aracıyla giriş yapmıştı. Aracından inen oyuncu, misafir kapısını açarken oldukça zorlanmıştı.

tom-cruisea-yasak.jpg

SATIŞ YAPILMAYACAK

Görüntülerin gündem olmasıyla marka da bu duruma kayıtsız kalamadı. Cruise'un bu deneyimi, hayatında bir dönüm noktası oldu ve artık lüks araba markası Bugatti oyuncuya araç satışına yasak koydu. Arabalara olan düşkünlüğüyle bilinen Tom Cruise'un hayatında sadece bir araba olayı değil, aynı zamanda bir dönüm noktası olmayı da başardı.

tom-cruisea-yasak-001.jpg

TOM CRUİSE HAKKINDA
Thomas Cruise Mapother 3 Temmuz 1962 Syracuse New York, ABD’de dünyaya gelmiştir. üç kere Akademi Ödülüne aday gösterilmiştir, Altın Küre ödüllü oyuncudur. Forbes dergisi tarafından 1 yılda 67 milyon dolar kazancıyla 2006'da dünyanın en güçlü ünlüsü seçilmeyi başarmıştır. Üç defa Akademi ödülüne aday gösterilmesine rağmen bu ödüllerden hiçbirini alamadı. Üç kez Altın Küre kazandı. Sinemaya 1981 yılında Franco Zeffirelli’nin Endless Love adlı filmiyle başlamıştır. Ardından George C. Scott, Timothy Hutton ve Sean Penn ile birlikte rol aldığı Taps'da oynamıştır. Bunu ilk kez Altın Küre ödülüne aday gösterildiği 1983 yapımı Risky Business izlemiştir. 1986 yılına gelindiğinde Top Gun adlı filmde portresini çizdiği 'Maverick' rolüyle 80’li yılların en popüler karakterlerinden birini canlandırmıştır.