Ünlü dostlarından Yeşilçam’ın gamzeli güzeline veda

Türk sinemasında rol aldığı karakterlerle hafızalarda önemli bir yer edinen ve unutulmaz oyunculardan biri olmayı başaran Bahar Öztan, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede kolon kanseri sebebiyle 61 yaşında yaşama veda etti.

Ünlü dostlarından Yeşilçam’ın gamzeli güzeline veda

Daha önce üç defa kanseri yenen Yeşilçam yıldızı Bahar Öztan'ın vefat haberi sanat dünyasını adeta yasa boğdu Öztan'ın vefatının sonrasında ünlü isimler sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaptı.

unlu-dostlarindan-yesilcamin-gamzeli-guzeline-veda.jpgFiliz Akın “Rahatsızlığımdan dolayı bir süre telefonuma bakmamıştım. Bu sabah telefonumu açtığımda Bahar'ı, o gamzeli güzelimizi kaybettiğimiz haberi çıktı karşıma. Üzülerek öğrendim ki, kolon kanseri ameliyatı için sevgi yüklü dualar yolladığımız Bahar'ımız yok artık..." Hülya Koçyiğit, sosyal medya hesabından Bahar Öztan'ın gençlik ve son halini yayınlayarak,”Bir bir gidiyor Yeşilçam emekçileri… Yazmak bile zor geliyor artık… Boğazımda bir düğüm… Uzun zamandır amansız hastalıkla mücadele eden, Türk sinemasının gamzeli güzeli Bahar Öztan'ın vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Kendisine Allahtan rahmet, tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun” dedi. Armağan Çağlayan “Hoşça kalın Bahar Hanım. Alkışlarla... Yattığınız yer incitmesin.” Deniz Seki “Gamzeli güzelimiz Bahar Öztan'ımızı kaybetmişiz... Çok üzgünüm. Sevenlerinin başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

unlu-dostlarindan-yesilcamin-gamzeli-guzeline-veda-001.jpg

BAHAR ÖZTAN KİMDİR?

1980'lerde kariyerinin en parlak dönemini adeta zirviseini yaşayan Bahar Öztan, bir reklam filminde rol aldıktan sonra film yapımcılarının dikkatini çekmeyi başarmıştır. Ardından o dönem çok popüler olan fotoromanlarda oynamaya başlayan Bahar Öztan, 1972 yılında Osman Seden imzalı “Mahkum” filmi ile sinemaya ilk adımı atmıştır. Ünlü isim, şöhreti “Şaşkın Milyoner” filmiyle yakalamıştır. Sonrasında kariyerinde hızla yükselen Bahar Öztan, birçok yapımda rol almıştır.

unlu-dostlarindan-yesilcamin-gamzeli-guzeline-veda-002.jpg

unlu-dostlarindan-yesilcamin-gamzeli-guzeline-veda-003.jpg