Ünlü rapçi ilişkiye girdiği anları kameramanına izletti

Dünyaca ünlü rap yıldızı Megan Thee Stallion, 2022 senesinde kameramanın gözü önünde bir kadınla cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle dünya gündeminde yer aldı.

Ünlü rapçi ilişkiye girdiği anları kameramanına izletti

Yaşanan durumdan rahatsız olan kameraman, gözünün önünde bir kadınla ilişkiye girip kendisini izlemeye zorladığı gerekçesiyle rapçiye mahkemeye başvurarak dava açtı. Rap yıldızı Megan Thee Stallion, 2022 yılında İspanya'da bir kadınla araç içinde cinsel ilişkiye girdi. Rapçi, yanında bulunan kameramanına o anları izlemeye zorladığı için dava açtı.

unlu-rapci-iliskiye-girdigi-analri-kameramanina-izletti.jpg

AŞAĞILANMIŞ HİSSETTİM
Los Angeles'ta Salı günü açılan ve Page Six tarafından elde edilen şikayet dilekçesine göre, 29 yaşındaki Megan, 2022 Haziran'da Ibiza'da bir seyahat sırasında bir araç içinde kimliği belirsiz bir kadınla cinsel ilişkiye girdi. 2018'den bu yana rapçiyle çalışan kameraman, olay anında arabada olduğunu ileri sürerek bu duruma zorla tanık edildiğini ifade etti. Dava dosyasına göre, Megan ertesi gün kameramana "Gördüklerin hakkında asla konuşma" uyarısında bulunmuş. Kameraman, NBC News'e verdiği demeçte, "Rahatsız hissettim. Biraz donmuş hissettim ve şok oldum. Bunu hemen yanımda yapma cüretkarlığına şaşırdım" ifadelerini kullandı. Kameraman aynı zamanda İspanya seyahati sırasında Megan'ın kendisine "şişko," "yemeğini tükür" ve "yememelisin" gibi sözlerle azarladığını öne sürdü. Mağdur olduğunu dile getiren kameraman "Vücudunu sevme konusunda savunuculuk yapan birinin bana bu sözleri söylemesi beni aşağılanmış hissettirdi" dedi.

unlu-rapci-iliskiye-girdigi-analri-kameramanina-izletti-001.jpg

MADDİ KAYIPLAR YAŞADIĞINI SÖYLEDİ
Kameraman, seyahatten sonra maaşının aylık 4,000 dolarlık orandan görev başında ödeme sistemine dönüştürüldüğünü ve bu nedenle önemli ölçüde daha az kazandığını ileri sürdü. Mağdur adam aynı zamanda maruz kaldığı iddia edilen olaylar sebebiyle zarar gördüğünü, geri ödeme, yaralanmalar, hastalıklar, duygusal stres, tıbbi masraflar ve daha fazlasını içeren kazançlarda altı haneli toplam kayıplar yaşadığını da iddia etti.