Umut Evirgen'in karım da karım paylaşımı sosyal medyada alay konusu oldu

Alina Boz'un sabah yaptığı “beni artık ne olur tek çekmeyin, benim bir kocam var.

Umut Evirgen'in karım da karım paylaşımı sosyal medyada alay konusu oldu

Onunla çekerseniz sevinirim” şeklinde ki tepkisinden sonra Umut Evirgen'den gelen 'karım da karım' paylaşımı büyük şaşkınlık yarattı. 2023 senesinin temmuz ayında ünlü çift aşklarını cümle aleme duyurmuştu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı ünlü çift ilişkilerini bu ilişkinin uzun soluklu olmayacağı şeklinde yorumlar yapmıştı.

umut-evirgen-karim-da-karim-paylasimiyla-sosyal-medyada-alay-konusu-oldu.jpg

“BENİM BİR KOCAM VAR BENİONUNLA ÇEKİN”
Ünlü çift ise herkesi şaşırtarak beş aylık birlikteliklerinin sonrasında evlilik kararı almış ve herkese cevabını bu şekilde vermiş oldu. 2 Aralık 2023 tarihinde küçük bir tören ile nikah masasına oturan ünlü çift, düğünden sonra da aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam ediyor. Ünlü çiftin boşanacağı iddiaları daha evliliğin üzerinden birkaç ay geçmesine rağmen konuşulmaya başlandı. Fakat geçtiğimiz akşam Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Alina Boz "Her şey yolunda. Evlilik çok iyi gidiyor. Sizden ricam var; beni artık ne olur tek çekmeyin, benim bir kocam var. Onunla çekerseniz sevinirim” ifadelerini kullandı. Alina Boz'un açıklamasından sonra Umut Evirgen'in yaptığı paylaşım ise sosyal medyada alay konusu olmayı başardı.

umut-evirgen-karim-da-karim-paylasimiyla-sosyal-medyada-alay-konusu-oldu-001.jpg

UMUT EVİRGEN KİMDİR?
1989 yılında dünyaya gelen Umut Evirgen, ünlü şarkıcı Murat Boz ve oyuncu Çağatay Ulusoy ile yakın arkadaştır. Genç işletmeci, Emirgan’daki ünlü eğlence mekanı La Boom’un sahibidir. Ayrıca Teras Emirgan, suşi restoranı Next Door ve Pizza Emirgan da Umut Evirgen’e ait mekanlardır.