Ünlü şarkıcı Amerika’ya yerleşti ardından doğum koçu oldu

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren şarkıcı Yeşim Erçetin, evlenip Amerika'ya gitmişti. Yeşim Erçetin, Miami'de doğum koçu olduğunu duyurdu.

Ünlü şarkıcı Amerika’ya yerleşti ardından doğum koçu oldu

Şarkıcı doğumlara da girdiğini dile getirdi. Şarkıcı ve manken Yeşim Erçetin geçtiğimiz senelerde aşk yaşadığı Fevzi Kardeseci ile Miami'de dünyaevine girmişti.

unlu-sarkici-amerikaya-yerlesti-ardindan-dogum-kocu-oldu.jpg

DOĞUMLARA GİRİYOR
Evlenip Amerika'ya yerleşen ünlü şarkıcı Yeşim Erçetin sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmek bilmiyor. Müge Dağıstanlı'nın bir haberine göre, şarkıcı Yeşim Erçetin Miami'de doğum koçu olduğunu duyurdu. Yeşim Erçetin, doğumlara da girdiğini dile getirdi.

unlu-sarkici-amerikaya-yerlesti-ardindan-dogum-kocu-oldu-002.jpg

YEŞİM ERÇETİN KİMDİR?
Yeşim Erçetin 1979 yılında İstanbul'da hayata gözlerini açan model, şarkıcı ve TV sunucusudur. Yeşim Erçetin çok küçükken anne ile babasının boşanması sonucu kendisi, babaannesi ile birlikte yaşamaya başlamıştır. Makenlik kariyerine hayatına 1996 yılında Neşe Erberk mankenlik ajansı ile başladı. Yeşim Erçetin'in ilk eşi Ozan Orhon ile 2000 yılında evlenmiştir. 3 senelik evlilikleri 2003 yılına bitmiştir. Bu evlilikten Lara Yağmur adında bir kızı bulunmaktadır. 2010 yılında ise ikinci evliliğini Emre Matraş ile yapan Erçetin'in bu evliliği ise 5 yıl sürdü ve 2015 yılında boşanmışlardır. Emre Matraş ile yaptığı evlilikten de Masal adında bir kızı dünyaya gelmiştir. 2016 yılında ise adını sık sık duyduğumuz TV8'in yarışma programı olan İşte Benim Stilime katıldı.