Zendaya tarzıyla adeta büyüledi

Euphoria'nın yıldızı oyuncu Zendaya, bir aşk üçgeninin anlatıldığı Challengers filmiyle magazin gündeminde yer aldı.

Zendaya tarzıyla adeta büyüledi

Challengers fragmanı yayınlanır yayınlanmaz oyuncu Zendaya sosyal medya gündemine bomba gibi düşmüştü. Filmin galasında boy gösteren güzel isim tarzıyla adeta büyüledi. “Call Me Your Name”, “Suspiria” ve “Bones and All” filmlerinin ödüllü yönetmeni Luca Guadagnino'nun yeni filmi “Challengers” fragmanıyla oldukça konuşulmayı başarmıştı.

zendaya-tarziyla-adeta-buyuledi.jpeg

KIYAFET TERCİHİ ÇOK BEĞENİLDİ
Başrollerinde Euphoria'nın yıldızı Zendaya, Josh O'Connor ve Mile Faist'in yer aldığı film, tenis turnuvasında şampiyon olmak için yarışan üç tenis oyuncunun hikayesini seyirciye aktarmaya hazırlanıyor. Fragman yayınlanır yayınlanmaz Zendaya sosyal medyanın gündeminde viral oldu. Zendaya, Salı gecesi Sidney Devlet Tiyatrosu'nda yeni filmi Challengers'ın galasına konuk olurken dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Şu anda Örümcek Adam yıldızı Tom Holland ile birlikte olan Hollywood yıldızı, Loewe tarafından tasarlanan elbisesiyle hayranlarını adeta büyüledi.

zendaya-tarziyla-adeta-buyuledi.jpg

ZENDAYA KİMDİR?
Zendaya Maree Stoermer Coleman 1 Eylül 1996 yılında dünyaya gelmiştir, Amerikalı genç oyuncu, şarkıcı, dansçı ve model. Kariyerine genç yaşta Future Shock Oakland adlı bir dans grubuyla, Orinda Kaliforniya Shakespeare Tiyatrosu, Oakland School'un for the Arts ve Call Shakes' in yaz konservatuvarı programı çalışmalarının bir parçası olarak başlamıştır Genç yaşlardayken Katy Perry'nin hit single'ı olan Hot n Cold klibinin Kidz Bop versiyonunda rol almıştır. Profesyonel kariyerine Macy's, Mervyn's ve Old Navy'de çalışarak başlamıştır.