Vida beynine saplandı! İmplant tedavisinde canından oluyordu

Bursa’da yaşanan olay duyanları şaşkına çevirdi. Ramazan Yılmaz isimli vatandaş implant tedavisi sırasında neredeyse canından oluyordu. Acil ameliyata alınan Yılmaz, saatler süren operasyon sonrası hayata döndü.

Vida beynine saplandı! İmplant tedavisinde canından oluyordu

Bursa’da diş sızısı sebebiyle özel bir kliniğe başvuran Ramazan Yılmaz, implant tedavisi sırasında neredeyse canından oluyordu. Bir hata sonucu çene kemiğini delen vida hastanın beynine saplanırken Ramazan Yılmaz, acil operasyona alındı. Durumu fark eden doktorların acil müdahalesi sonucunda hayata dönen Yılmaz’ın geçirdiği operasyon Amerika’da dergilere konu oldu.

VİDA ÇENE KEMİĞİNİ DELİP KAFATASINA SAPLANDI

Olay, Bursa’da özel bir klinikte yaşandı. İddiaya göre, implant tedavisi esnasında implantı yerleştirmeye çalışan doktorun hatası sonucu vida, hastanın çene kemiğini delerek kafatasına saplandı. Durumu fark eden doktor hastasını hemen hastaneye sevk etti. Yanlış müdahale ve sonrasında yaşananlar Amerika’da dergilere konu oldu.

vida-beynine-saplandi-implant-tedavisinde-canindan-oluyordu.jpg

BAŞARILI OPERASYONLA HAYATA DÖNDÜ

Hastanede Ramazan Yılmaz’a çekilen tomografinin ardından doktorlar hastayı acil ameliyata aldı. Saatler süren operasyonun ardından Yılmaz, sağlığına kavuştu. Başarılı operasyon ile hayata dönen Yılmaz’ın yanlış müdahale yapan doktoru aradığı ve ücret iadesi konusunda ret cevabı aldığı iddia edildi. Yılmaz’ın hukuki yollara başvurduğu öğrenildi.

vida-beynine-saplandi-implant-tedavisinde-canindan-oluyordu-001.jpg

TIBBİ BİR KOMPLİKASYON DEDİ

Ameliyata alınmadan önce doktorların kendisine hayati tehlikesinden bahsettiği Ramazan Yılmaz, ailesiyle vedalaştıktan sonra ameliyata alındı. Operasyon başarıyla sonuçlandı ve Yılmaz, sağlığına kavuştu. Diğer yandan kendisine yöneltilen suçlamalarla ilgili konuşan doktor, olayın tıbbi bir komplikasyondan dolayı gerçekleştiğini söyledi ve ‘Tıbbi bir komplikasyondan dolayı böyle bir olay gerçekleşti. Kendisi benimle ilgili yasal yollara başvuru yaptı fakat benim böyle bir tavrım olmadı.’ dedi.