Adana Yerel Seçim anketi geldi! Seçime 19 gün kala son durum

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşıyor. Seçime 19 son 19 gün. Yerel Seçimlerde gözlerin çevrildiği İstanbul, Ankara ve İzmir kadar diğer illerdeki sonuçlar da merakla bekleniyor. Seçime günler kala bir ankette Adana’dan geldi.

Adana Yerel Seçim anketi geldi! Seçime 19 gün kala son durum

Türkiye, 31 Mart 2024 Pazar günü Yerel Seçimler için sandık başına geçecek. Yerel Seçimlere sayılı günler kalırken vatandaşın nabzını tutan seçim anketleri de gelmeye devam ediyor. Seçimlerde İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerdeki sonuçlar nasıl olacak merak edilirken diğer illerdeki sonuçlar da bir o kadar merak konusu. Yerel Seçimlere doğru geri sayım sürerken bir ankette Adana’dan geldi. İşte Adana’da yapılan anketin sonuçları…

ADANA’DAN GÜNCEL ANKET GELDİ

31 Mart Yerel Seçimleri merakla bekleniyor. Artık seçime sayılı günler kalırken güncel anket sonuçları da merak ediliyor. Seçim gündemi devam ederken bir ankette Adana’dan geldi. ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan anketin sonuçları paylaşıldı. Adana’daki son seçim anketinden oldukça sürpriz sonuçlar çıktı. AK Parti, CHP ve İYİ Parti’nin adaylarının oy oranları açıklandı. İYİ Parti’nin Adana adayı Alparslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş olmuştu.

ADANA SEÇİM ANKETİ SONUÇLARI

Adana’da ORC Araştırma Şirketi tarafından 2 bin 320 katılımcı ile yapılan seçim anketinde vatandaşlara, ‘Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?’ sorusu soruldu. Bu soruya yüzde 34.1 CHP’nin adayı Zeydan Karalar, yüzde 27.7 AK Parti’nin adayı Mehmet Kocaispir ve yüzde 24.5 İYİ Parti’nin adayı Ayyüce Türkeş yanıtı geldi.

adana-yerel-secim-anketi-geldi-secime-19-gun-kala-son-durum.jpg

AYYÜCE TÜRKEŞ 3. SIRADA

Adana’da alacağı oy oranı en çok merak edilen adaylardan biri de İYİ Parti’nin adayı Ayyüce Türkeş. Alparslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş, 31 Mart Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’den Adana adaylığını açıklamıştı. Yapılan son ankette Ayyüce Türkeş’in yüzde 24.5 oy oranı ile 3. sırada yer aldığı görüldü.