Akşener’den Kılıçdaroğlu’na ‘hançer’ yanıtı! Açtı ağzını yumdu gözünü

CHP’de genel başkanlık seçimlerinde ‘değişim’ denildi ve Kemal Kılıçdaroğlu, 13 yılın ardından görevi Özgür Özel’e devretti. Kurultay günü yaptığı açıklamalarla gündem olan Kılıçdaroğlu’nun ‘hançer’ çıkışı da çok konuşulmuştu.

Akşener’den Kılıçdaroğlu’na ‘hançer’ yanıtı! Açtı ağzını yumdu gözünü

CHP kurultayında sahneye çıkan ve açıklamalarda bulunan CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Seçime sırtımda hançerle girdim’ sözleriyle çok konuşulmuştu. Kılıçdaroğlu’nun bu sözleri kim için söylediği merak edilirken bugün partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den bu sözlerle ilgili açıklama geldi. Akşener, ‘Hançer işi ortada kaldı’ diyerek Kılıçdaroğlu’nu bu sözleri üzerinden eleştirdi. İşte Akşener’in açıklamalarından öne çıkan detaylar…

KILIÇDAROĞLU: SEÇİME SIRTIMDA HANÇERLE GİRDİM

4-5 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen CHP kurultayında genel başkanlık seçimi Özgür Özel’in zaferiyle sonuçlanmıştı. Kılıçdaroğlu, 13 yıldır devam ettirdiği genel başkanlık görevini Özel2e devretti. Kurultay günü sahnede açıklama yapan Kılıçdaroğlu’nun ‘Seçime sırtımda hançerle girdim’ sözleri uzun süre gündem olmuş ve çok konuşulmuştu. Bugün partisinin grup toplantısında bu sözlere değinen İYİ Parti lideri Meral Akşener, bu sözler üzerinden Kılıçdaroğlu’nu sert bir şekilde eleştirdi.

aksener-den-kilicdaroglu-na-hancer-yaniti-acti-agzini-yumdu-gozunu.jpg

AKŞENER’DEN KILIÇDAROĞLU’NA SERT ELEŞTİRİ

Bugünkü İYİ Parti Grup Toplantısı’nda kürsüden önemli açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert sözlerle yüklendi. Kılıçdaroğlu’nun kurultay günü kullandığı ‘Sırtımda hançerle seçime girdim’ sözlerine değinen Akşener, ‘Hançer işi ortada kaldı. Bensem o hiç kimsenin arkasından hançer vurmadım. Hak ettiği takdirde hançeri ya gırtlağına ya kalbine vururum. Arkadan işim yoktur. Gereğini yapmıyorsan ha bire hançerlenirsin.’ dedi.