Burcu Köksal’ın DEM Parti çıkışı CHP’yi karıştırdı! İmamoğlu’ndan sert yanıt

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken siyasi partilerin belediye başkan adayları miting meydanlarında açıklamalarına devam ediyor. Rakip adaylar birbiriyle yarışırken CHP’nin içinde ise yeni bir tartışma alevlendi.

Burcu Köksal’ın DEM Parti çıkışı CHP’yi karıştırdı! İmamoğlu’ndan sert yanıt

CHP’nin Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal’ın mitinginde DEM Parti ile ilgili sözleri siyaset gündemine oturdu. Köksal’ın yaptığı açıklama CHP’nin içinde de tepki aldı. Köksal’a bu sözlerinden dolayı tepki gösterenlerden biri de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. Bakırköy’deki mitinginde bu konuya değinen İmamoğlu, ‘Biz insan ayırt etmeyiz kardeşim’ diyerek sert sözlerle partilisine yüklendi.

İMAMOĞLU’NDAN KÖKSAL'A SERT ELEŞTİRİ

Yerel Seçim çalışmaları kapsamında İstanbul’un Bakırköy ilçesindeki mitinginde gündeme dair açıklamalarda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal’ın DEM Parti çıkışına da değindi. Köksal’ın kullandığı ifadeleri yanlış bulan ve sert bir eleştiriyle Köksal’a yüklenen İmamoğlu, ‘Ben CHP’liyim ama bu partiye, bu partililere değil, bu şehrin her insanına hizmet ediyorum. Her siyasi görüşten olan insanına. Öyle ben belediye başkanı olursam şu partilileri belediyeye almam, şu partililer hariç şunlarla görüşürüm diyen ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti bulacak. Öyle yok. Biz insan ayırt etmeyiz kardeşim. Hani birileri çıkıyor ya ‘vatan haini, terörist. Hatırlayın büyükşehir belediyesi terörist doluydu’ bunu diyenle bu aynı akıl. Öyle yağma yok.’ ifadelerini kullandı.

burcu-koksal-in-dem-parti-cikisi-chp-yi-karistirdi-imamoglundan-sert-yanit.jpg

BURCU KÖKSAL’DAN DEM ÇIKIŞI

CHP’nin Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal, önceki gün Afyonkarahisarlı vatandaşlara seslenmiş ve mitinginde yaptığı konuşmada gündem olan bir çıkışta bulunmuştu. Konuşmasında DEM Parti’ye değinen Köksal, ‘Belediye başkanı olarak seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları DEM Parti hariç, bütün siyasi partilere açık olacak. Onlar bunu söyleyemez. AKP’nin adayı bunu söyleyemez. Onlar ancak yaygara koparır, kapalı kapılar ardından pazarlık yaparlar.’ demişti.

burcu-koksal-in-dem-parti-cikisi-chp-yi-karistirdi-imamoglundan-sert-yanit-001.jpg