CHP bildiri yayınladı! Gündem Burcu Köksal’ın DEM çıkışı

Yerel Seçimler yaklaşırken CHP’de DEM Parti krizi yaşanıyor. CHP’nin Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal’ın mitingdeki DEM Parti çıkışı yeni bir polemik yaratmıştı. CHP2de bu konuda fikir ayrılıkları yaşanırken partiden bir bildiri yayınlandı.

CHP bildiri yayınladı! Gündem Burcu Köksal’ın DEM çıkışı

CHP bugün yeni bir bildiri yayınladı. CHP’nin gündeminde Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal’ın DEM Parti ile ilgili çıkışı var. Köksal’ın Afyonkarahisar’daki mitingindeki açıklamasında kullandığı ifadelerin ardından CHP Genel Merkezi’nden dikkat çeken bir hamle geldi. Bir bildiri yayınlayan CHP, ‘Herkese eşit hizmet sunacağız’ dedi. Burcu Köksal’ın DEM çıkışı ve CHP’nin bildirisi siyaset gündeminde de geniş yer buldu. İşte o bildiri…

CHP GENEL MERKEZİ BİLDİRİ YAYINLADI

CHP’de DEM Parti krizi sürüyor. CHP’nin Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal’ın mitingindeki konuşması sonrası eleştiriler peş peşe gelmişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan da Burcu Köksal’a sert bir tepki gelmişti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Burcu Köksal’ın mitinginde kullandığı ifadeleri ‘sürçülisan’ olarak tanımlasa da Köksal, yeni bir açıklama yapmış ve bir dil sürçmesi olmadığını söyleyerek ‘Verdiğim söz üzerine konuştum’ demişti. Tüm bu gelişmelerin ardından CHP Genel Merkezi’nden yeni bir hamle geldi. Genel Merkez, bir bildiri yayınladı ve ‘Herkese eşit hizmet sunacağız’ vurgusuna yer verdi.

CHP Genel Merkezi’nden yayınlanan bildiri şu şekilde;

chp-bildiri-yayinladi-gundem-burcu-koksal-in-dem-cikisi.jpg

BURCU KÖKSAL NE DEMİŞTİ?

CHP’nin 31 Mart Yerel Seçimlerinde Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olan Burcu Köksal, önceki gün Afyonkarahisar’da düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendiği konuşmasında dikkat çeken bir çıkışta bulunmuştu. Köksal, ‘Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak.’ demişti.