CHP Genel Başkanı belli oldu! CHP’nin yeni genel başkanı açıklandı

CHP’de merakla beklenen genel başkanlık seçimi sonuçları az önce belli oldu. İlk turda kazanan çıkmazken seçim 2. tura kalmıştı. İkinci tur oy verme işleminin başlamasının ardından gözler heyecanla çıkacak sonuca çevrilmişti.

CHP Genel Başkanı belli oldu! CHP’nin yeni genel başkanı açıklandı

CHP 38. Olağan Kurultayı açılış gününde partinin yeni genel başkanı belli oluyor. Genel başkanlık yarışı iki aday arasında geçiyor. Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel’in adaylık yarışının kazananı saatlerdir büyük bir merakla beklenirken seçimin ilk turunda kazanan çıkmamış ve seçim 2. tura kalmıştı. Ve beklenen sonuçlar geldi. Genel başkanlık seçiminin ikinci tur oy verme işlemi de tamamlandı ve oy sayımının ardından 2. tur oy sonuçları açıklandı. Açıklanan oy sonuçlarına göre CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel oldu.

ÖZGÜR ÖZEL CHP GENEL BAŞKANI OLDU

CHP'de genel başkanlık seçiminde ilk turda salt çoğunluk sağlanamadığı için seçim 2. tura kalmıştı. Seçimin 2. turunda oy verme işlemi tamamlandı ve oylar sayıldı. CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel oldu.

chp-genel-baskani-belli-oldu-chp-nin-yeni-genel-baskani-aciklandi-001.jpg

2. TUR OY SAYISI AÇIKLANDI

Yapılan 2. tur oylamasının sonuçları az önce açıklandı. Özgür Özel, en çok oyu alarak CHP'nin yeni genel başkanı oldu. 2. turda Özgür Özel 812, Kemal Kılıçdaroğlu ise 536 oy aldı.

chp-genel-baskani-belli-oldu-chp-nin-yeni-genel-baskani-aciklandi.jpg

KURULTAY DEĞİŞİM DEDİ

Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen CHP 38. Olağan Kurultayı'nın açılış gününde yapılan genel başkan seçiminde kazanan isim Özgür Özel oldu. Kurultay, değişim dedi ve toplam 812 oy alan Özgür Özel, CHP'nin yeni Genel Başkanı oldu.