Cumhurbaşkanı Erdoğan siyaseti bırakıyor mu? Bir devir kapanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan kamuoyunu şaşırtan açıklama geldi. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan siyasete bırakıyor mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan siyaseti bırakıyor mu? Bir devir kapanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye Gençlik Vakfı tarafından düzenlenen 7 gençlik buluşması öncesinde vakfın 81 il temsilcileri ile buluştu. Bu görüşme sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok önemli açıklamalarda geldi. 31 Mart seçimlerini işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu seçimlerin kendisi için final olacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklamasıyla beraber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan siyaseti bırakıyor mu sorusu da gündeme geldi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SÜRPRİZ AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün gerçekleştirdiği konuşmasında 31 Mart yerel seçimlerinin kendisi için final seçimi olacağını söyledi. 31 Mart'ta Türkiye'de Bir dönüm noktası olacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm İslam dünyasının da gözlerinin Türkiye'de olduğunu söyledi.

Bu seçimlerin her ne kadar genel seçim olmasa da AK Parti'nin alacağı sonucun önemli olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart'ta vatandaşın gereken cevabı sandıkta vereceğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasının devamında ise dikkat çekici ve çarpıcı ifadeler kullandı. Bu seçimlerin kendisi için final seçimi olacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, gelecekteki Yerine gelecek isimler için bir devir olacağını söyledi.

Bu açıklamaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan siyaseti bırakıyor mu sorusu da gündeme geldi. 31 Mart yerel seçimleri Cumhurbaşkanı Erdoğan için son seçim olacak. Hem anayasal anlamda hem de yaş itibariyle Cumhurbaşkanı Erdoğan bir daha seçime girmeyeceğini daha önce de açıklamıştı.