Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı! İşte araç, konut, dükkan arsanın yer aldığı liste

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’den yeniden İBB Başkan adayı olan Ekrem İmamoğlu, mal varlığını açıkladı. ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın ardından İmmaoğlu da mal varlığının yer aldığı bir liste paylaştı.

Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı! İşte araç, konut, dükkan arsanın yer aldığı liste

Türkiye, 31 Mart Yerel Seçimlerine doğru geri sayıma devam ediyor. Yerel seçimler öncesinde siyasi partilerin belediye başkan adayları seçim çalışmalarına devam ederken mevcut İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’den yeniden İBB Başkan adayı olan Ekrem İmamoğlu, mal varlığını açıklama kararı aldı. Daha önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da mal varlığını kamuoyuna açıklamıştı. İmamoğlu, kendi mal varlığı bildiriminde eşi Dilek Kaya İmamoğlu’na ait varlıklara da yer verdi.

İMAMOĞLU’NDAN MAL VARLIĞI BİLDİRİMİ

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Yerel Seçimler öncesinde gözler siyasi partilerin adaylarında. Seçim anketleri, seçim çalışmaları, vaatler ve adayların yaptığı açıklamalar vatandaşın yakından takip ettiği konular arasında. Seçime sayılı günler kala ABB Başkanı Mansur Yavaş gibi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da mal varlığını açıkladı. Mal varlığı bildiriminde bulunan İmamoğlu, eşi Dilek Kaya İmamoğlu’na ait varlıklara da yer verdi.

ekrem-imamoglu-mal-varligini-acikladi-iste-arac-konut-dukkan-arsanin-yer-aldigi-liste.jpg

İMAMOĞLU ÇİFTİNİN MAL VARLIKLARI

Mal bildirimi yapan İmamoğlu çiftinin mal varlığı listesinde konut, dükkan, arsa ve araç yer aldığı görüldü. Ekrem İmamoğlu’na ait Beylikdüzü ilçesinde 2002 yılında alınan 2 dükkan, 2005 yılında alınan 1 konut, 2008 yılında Büyükçekmece ilçesinde alınan 2 dükkan, yine 2008 yılında Beylikdüzü ilçesinde alınan 2 arsa, 2016 yılında Çanakkale’de alınan ev ve dam, 2017 yılında Balıkesir’de alınan bir arsa, 2019 yılında Trabzon’da alınan ofis, 2021 yılında Çanakkale’de alınan bir tarla, 2022 yılında Balıkesir’in Edremit ilçesinde alınan ev ve arsa bulunuyor. Ayrıca Ekrem İmamoğlu’nun 1 adet silahı, bankada toplam 8 milyon 728 bin TL’si olduğu da mal bildirim beyanında görülüyor. Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu’na ait Beylikdüzü ilçesinde 1 arsa ve dükkan, Muğla2da meskeni, Trabzon’da kargir ev ve arsa ile Trabzon’da tarlası, 2013 yılında alınan Volkswagen marka cip, bir banka hesabında 395 bin 737 dolar, diğer banka hesabında 52 gram altını, 8 adet pırlanta seti, 35 adet altın bileziği, 68 adet Cumhuriyet ve tam altını ve 227 bin TL değerinde de muhtelif altını olduğu görüldü.

ekrem-imamoglu-mal-varligini-acikladi-iste-arac-konut-dukkan-arsanin-yer-aldigi-liste-001.jpg