Fatih Erbakan kamyonet kasasında poz verdi! Akıllara 1994’teki fotoğraf geldi

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken gözler siyasi partilerin adaylarında ve çalışmalarında. Yeniden Refah Partisi de Yerel Seçimlere kendi adaylarıyla gitme kararı almıştı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan gündem olan bir poz geldi.

Fatih Erbakan kamyonet kasasında poz verdi! Akıllara 1994’teki fotoğraf geldi

31 Mart Yerel Seçimlerinde ittifak kapılarını kapatan ve seçimlere kendi adaylarıyla gitme kararı alan Yeniden Refah Partisi’nin genel başkanı Fatih Erbakan son dönemde AK Parti cephesinden eleştiri oklarını üzerine çekmişti. Fatih Erbakan’ın seçim öncesi kamyonet kasasında verdiği poz akıllara 1994 yılını getirdi. Fatih Erbakan’ın babası Necmettin Erbakan da 1994 yılında Refah Partisi’nin genel başkanlığını yaptığı sırada yerel seçimlerde Erdoğan ile kamyon kasasında poz vermiş ve bu poz bir simge haline gelmişti. İşte Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan’ın kamyonet kasasında verdiği o poz…

FATİH ERBAKAN’DAN KAMYON KASASINDA POZ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, babası Necmettin Erbakan’ın ikonikleşen kamyon kasası pozunu verdi. Fatih Erbakan’ın bu pozda yanında Yeniden Refah Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Suat Kılıç da yer aldı. Fatih Erbakan’ın bu pozu akılara 1994 yılını getirdi.

fatih-erbakan-kamyonet-kasasinda-poz-verdi-akillara-1994-teki-fotograf-geldi.jpg

NECMETTİN ERBAKAN’LA ÖZDEŞLEŞEN POZ

Necmettin Erbakan, 1994 yılında düzenlenen Yerel Seçimlerde o dönemin İBB Başkan adayı olan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte kamyon ile seçim çalışması yapmış ve kamyon kasasında Erdoğan ile birlikte poz vermişti. Yakın dönem Türkiye siyasi tarihinde önemli bir yeri olan bu fotoğraf karesinde yer alan isimler daha sonra önemli görevler üstlendi.

fatih-erbakan-kamyonet-kasasinda-poz-verdi-akillara-1994-teki-fotograf-geldi-001.jpg