Fatih Erbakan’dan iddialı açıklamalar: 31 Mart'ta sandıkları patlatacağız

Yeniden Refah Partisi genel başkanı Fatih Erbakan, yaklaşan yerel seçimler öncesi iddialı açıklamaları ile Dikkat çekti. Fatih Erbakan, 31 Mart'ta sandıkları patlatacağız ifadelerini kullandı.

Fatih Erbakan’dan iddialı açıklamalar: 31 Mart'ta sandıkları patlatacağız

Yeniden Refah Partisi genel başkanı Fatih Erbakan'ı verdiği seçim hazırlıkları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi partilerinin üye sayısının 500.000 geçireceğini dile getiren Erbakan, Türkiye'nin en iyi hızlı büyüyen siyasi partisi olarak seçimlere gireceklerini söyledi.

Yeniden Refah Partisi, bu yıl yerel seçimlere kendi kadrosu ile katılma kararı almıştı. Fatih Erbakan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtımına Lütfi Kırdar uluslararası kongre ve sergi Sarayı'nda düzenlenen törenle gerçekleştirdi. Fatih Erbakan Törende son derece iddialı konuştu.

İSTANBUL İL VE İLÇE ADAYLARI BELLİ OLDU

Yeniden vefat partisinin yerel seçimlerde İstanbul il ve ilçe adayları belli oldu. İstanbul'un Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz oldu.

Törende bir konuşma yapalım Fatih Erbakan, 1 Nisan itibariyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde ahlaklı bir belediyecilik dönemi başlatacaklarını söyledi. Yerel seçimlere kadar partilerinin üye sayısını 500.000'in üstüne çıkaracaklarını da belirten Erbakan, Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisi olarak seçimlerde sandıkları patlatacaklarını ifade etti.