Hasan Bitmez son durum! Sağlık Bakanı Koca Saadet Partili vekille ilgili konuştu

TBMM’de kürsüde konuşma yaptığı esnada fenalaşarak bayılan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in son sağlık durumu merak ediliyor. Fenalaşarak yere düştüğü anlarda başını basamaklara vurduğu öğrenilen vekilin son durumu nasıl?

Hasan Bitmez son durum! Sağlık Bakanı Koca Saadet Partili vekille ilgili konuştu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Meclis’te fenalaşan ve baygınlık geçiren Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in son durumuyla ilgili bilgi verdi. Meclis kürsüsünde konuşma yaptığı esnada fenalaşan ve baygınlık geçiren Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez, yere düştüğü anlarda başını basamaklara çarptı. Korku ve panik dolu anlarda Bitmez’in yardımına diğer vekiller koştu. Hasan Bitmez’e ilk müdahaleyi, doktor vekiller yaptı ve hemen ardından acilen ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı.

MECLİS’TE FENALAŞTI

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, TBMM’de konuşma yaptığı esnada fenalaşarak bayıldı. Kürsüde konuşma yaparken baygınlık geçiren ve yere düştüğü anlarda başını basamaklara vuran Hasan Bitmez’in sağlık durumu merak ediliyor. Kendisine ilk müdahale doktor vekiller tarafından yapılırken sağlık ekiplerinin acil müdahalesinin ardından ambulansa alınan Bitmezi, Bilkent Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bitmez’in son sağlık durumuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan açıklama geldi.

hasan-bitmez-son-durum-saglik-bakani-koca-saadet-partili-vekille-ilgili-konustu.jpg

DURUMU CİDDİ

Hastaneye kaldırıldıktan sonra Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve çok sayıda Saadet Partilinin ziyaret ettiği Hasan Bitmez’i TBMM’deki çok sayıda vekil de ziyarette bulundu. Vekil Bitmez’in sağlık durumuyla ilgili tüm bilgiler yakından takip edilirken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Bitmez’in durumunu yakından takip ettiklerini söyledi ve ‘Hasan Bitmez’i yakından takip ediyoruz. Tüm branşlarımızla takip ediyoruz. Solunum ve akciğer pompasıyla hayati fonksiyonları sağlanıyor. Genel durumu düne göre daha ciddi.’ dedi.

hasan-bitmez-son-durum-saglik-bakani-koca-saadet-partili-vekille-ilgili-konustu-001.jpg