İmamoğlu para sayma olayı ile ilgili açıklama yaptı! Soruşturma başlatılmıştı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’den yeniden İBB Başkan adayı gösterilen Ekrem İmamoğlu, gündemdeki para sayma görüntüleri ile ilgili ilk açıklamasını yaptı. Fatih Keleş’in para sayma görüntüleri siyaset gündemine oturmuştu.

İmamoğlu para sayma olayı ile ilgili açıklama yaptı! Soruşturma başlatılmıştı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, en yakınındaki isimlerden biri olan İBB Spor Kulübü Başkanı fatih Keleş’in tartışma yaratan ve resen soruşturma başlatılan deste deste para sayma görüntüleri ile ilgili ilk açıklamayı yaptı. CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği iddia edilen görüntülerle ilgili açıklama yapan İmamoğlu, ‘Bazı insanların kötülükçü akılları var’ dedi.

PARA SAYMA GÖRÜNTÜLERİ TARTIŞMA YARATTI

Siyaset gündeminin ilk sıralarına yerleşen para sayma görüntüleri ile ilgili gözlerin çevrildiği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan açıklama geldi. İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş’in CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği iddia edilen söz konusu görüntülerde deste deste para saydığı anlar kameralara yansıdı. Konuyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından resen soruşturma başlatıldı. Soruşturma başlatılan para sayma görüntüleriyle ilgili bugün ilk açıklamasını yapan İmamoğlu, ‘Seçime 20 gün kala İstanbul CHP İl Binası’nın satın alması sürecinde bir hukukçu ofisinde yapılan işlem sırasında çekilen görüntü üzerinden fırtına koparmaya çalışan insanların kötülükçü akılları var.’ dedi.

imamoglu-para-sayma-olayi-ile-ilgili-aciklama-yapti-sorusturma-baslatilmisti-001.jpg

‘ALLAH BENİ BU İNSANLARDAN KORUSUN’

Tartışma yaratan para sayma görüntülerinin genel başkanlık seçiminde delegelere ödendiği iddiası gündem olurken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu paraların CHP İstanbul İl Binası’nı satın alma sürecinde ödenen paralar olduğunu belirtti. Konuyla ilgili bugün açıklamalarda bulunan İmamoğlu, ‘Seçime 20 gün kala İstanbul CHP İl Başkanlığı’nın satın alma sürecindeki bir hukuk ofisinde yapılan bir işlemin , ki orada benim de çok değer verdiğim siyasi yol arkadaşlarım var o görüntüde. O görüntü üzerinden siyasi yaygara çıkarmaya çalışanların kötülükçü akılları var. Bu yaygara ile servis edilmesi, bunu tabi birkaç meczubun buradan Ekrem’e ne sıçratır nasıl bir leke, iz bırakırız anlayışıyla koca koca kanallarda bir yerinden Ekrem’e çamur sıçratma çabasında oldular. Bunlar alıştığımız şeyler. Bunlar kul hakkı yemekten imtina etmeyen, kumpasla seçim kazanmaya çalışanlar. Allah memleketimizi de, beni de bu insanlardan korusun. Zannediyorlar ki Ekrem yıkılacak. Yılmaz. O bir avuç insanı süründüre süründüre yıldıracak göreceksiniz.’ dedi.

imamoglu-para-sayma-olayi-ile-ilgili-aciklama-yapti-sorusturma-baslatilmisti.jpg