İYİ Parti’de bir istifa daha! O isim de istifasını açıkladı

İYİ Parti2de istifa depremi yaşanıyor. Peş peşe gelen istifalara bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz hafta gelen peş peşe istifaların ardından bugün bir isim daha partisinden istifa ettiğini açıkladı. O isim istifasını sosyal medya hesabından duyurdu.

İYİ Parti’de bir istifa daha! O isim de istifasını açıkladı

İYİ Parti’de Bahadır Erdem, Nebi Hatipoğlu, Durmuş Yılmaz’ın istifaları siyaset gündemine oturmuştu. İstifaların peş peşe yaşandığı partide bugün bir isim daha istifasını açıkladı. İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyurdu. Bu istifaların ardından İYİ Parti’nin Meclis’teki sandalye sayısı 42’ye düştü.

İSTİFASINI AÇIKLADI

İYİ Parti’de istifaların ardı arkası kesilmiyor. İstifa depreminin yaşandığı İYİ Parti2de bugün bir isim daha istifasını duyurdu. İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile istifasını duyurdu. Beker, ‘İYİ Parti çatısı altında artık Ankaralı hemşehrilerim ve yüce Türk milletine daha fazla katkı sağlayamayacağımı düşündüğümden bugün itibariyle İYİ Parti2den istifa ediyorum’ dedi.

iyi-parti-de-bir-istifa-daha-o-isim-de-istifasini-acikladi.jpg

SANDALYE SAYISI 42’YE DÜŞTÜ

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti'de peş peşe istifalar gelmişti. Eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, İYİ Parti üyeliğini sonlandırdığını açıklamıştı. Öte yandan partinin Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Bahadır Erdem ve İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu da istifasını duyurmuştu. Bugün ise İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, istifasını açıkladı. Bu istifalar sonrasında İYİ Parti’nin Meclis’teki sandalye sayısı 42’ye düştü.